Aleksandar Vulin: Po mom naređenju Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju..

Bivši direktor Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) Aleksandar Vulin rekao je da je, po njegovom naređenju, dok je bio na čelu Agencije, zabranjen ulazak u Srbiju pjevačici iz BiH Selmi Bajrami jer je pred kamerama “ponosno pokazivala simbole velike Albanije”.

“Ne možete pokazivati simbole “velike Albanije” i uzimati novac u Srbiji. Kome je `velika Albanija` ponos, Srbija ne treba da bude tezga”, naglasio je Vulin, prenosi Srna.

On je istakao da svaki pjevač koji bi se slikao uz nacistički pozdrav “zig hajl” teško da bi održao koncert u Izraelu, zbog čega ne vidi zašto bi pokazivanje simbola “velike Albanije” bilo “preporuka za estradnu karijeru u Srbiji”, prenijeli su beogradski mediji.

Vulin je pojasnio da je, dok je bio direktor BIA, izdao jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i srpskog naroda.

“Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provere”, rekao je Vulin.

Selma Bajrami danas je zadržana na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” pri pokušaju ulaska u Srbiju, nakon čega je odmah vraćena u avion koji leti za Sarajevo.