ASTRO NEDELJA: Blizanci osećate se kao nova osoba danas, kao da ste skinuli teret s leđa i spremni ste nastaviti dalje, Vodolije nestrpljivi ste sa voljenom osobom ….

Otkrijte šta vam zvezde donose danas…

OVAN: Vaši planovi su jasni i čvrsto ste odlučni da ih ostvarite. Iako vaš emotivni partner ili prijatelji možda ne budu odmah oduševljeni vašim idejama, verovatno ćete ih ipak uspeti pridobiti na svoju stranu. Danas ćete imati višak energije, pa iskoristite vreme da budete u pokretu i aktivni.

BIK: Svesni ste da se morate posvetiti porodičnim obavezama, iako trenutno niste raspoloženi za to. Osećaćete nervozu i neće vam biti po volji da pravite bilo kakve dogovore. U ovom trenutku biste najradije bili potpuno sami i izolovani od svih, ali verovatno će biti teško ostvariti tu želju.

BLIZANCI: Osećate se kao nova osoba danas, kao da ste skinuli teret s leđa i spremni ste nastaviti dalje. Dan je povoljan za druženje s voljenom osobom i prijateljima, stoga iskoristite priliku da budete aktivni i u pokretu, to će vam prijati.

RAK: Pred vama je dan u kojem morate izabrati između više opcija. S jedne strane imate obaveze prema porodici, dok s druge strane imate primamljiv poziv koji želite prihvatiti. Pokušaćete ih uskladiti, ali verovatno nećete uspeti. Morate dati prioritet nekoj od tih obaveza.

LAV: Energija ovog dana donosi vam podsticaj, ali samo ako sledite svoje lične ciljeve. Ne želite se prilagoditi ili se slagati s drugima jer verujete da su vaše ideje najbolje. Može vam se dogoditi da postanete tvrdoglavi ako drugi imaju drugačije zamisli.

DEVICA: Bićete teško usklađeni s drugima jer vam je potrebno vreme za sebe. Nije da ste sebični ili nespremni na kompromise, ali jednostavno, opterećeni ste stvarima iz prethodne sedmice i želite malo odmoriti mozak i opustiti se. Danas će vaš prioritet biti ono što vama najviše prija.

VAGA: Ako nešto smeta u vašim odnosima, bez obzira na to jesu li poslovni, emotivni, prijateljski ili porodični, verovatno nećete moći da se suzdržite od komentarisanja. No, imajte na umu da ovakvim stavovima možete povrediti druge, ali i sebe dovesti u neprijatnu situaciju.

ŠKORPIJA: Trudite se da sve uklopite, ali ponešto uvek iskoči iz koloseka. Danas ćete osetiti nervozu zbog drugih, a isto tako ćete i vi uneti nemir u njihove živote. Ovo je dan kada se lako može pretvoriti sitnica u svađu. Očekujte i potencijalno neugodna pitanja u vašim emotivnim odnosima.

STRELAC

Ovaj dan je namenjen za provod. Ako budete morali da se posvetite porodičnim pitanjima ili obavezama, gledaćete da što brže nestanete. Hoćete dan i vreme samo za sebe i za neke ljude sa kojima se već duže niste videli. U popodnevnim satima će i partner upasti u celu priču.

JARAC

Najbolje se odmorite i najviše opustite u domaćoj, porodičnoj atmosferi, kada su oko vas ljudi koje volite. Danas iskoristite dan da podelite svoje vreme baš sa njima, jer će vam ovo prijati. Druženje sa mlađim osobama podsticajno deluje na vas i donosi vam osmeh na lice.

VODOLIJA

Dan pokreta, uživanja, dan kada ćete verovatno želeti da stignete na sto strana i čujete se sa ljudima sa kojima to u prethodnim danima niste mogli. Najbitnije je da ćete se vi u svemu ovome dobro osećati, mada ćete najmanje vremena imati za sebe. Nestrpljivi ste sa voljenom osobom.

RIBE

Neke stvari morate završiti, bez obzira na to što je nedelja i što biste se najradije odmarali i opustili. Ali obaveze ne mogu da čekaju, a vi ste obećali i sada to morate i ispuniti. Emotivni partner neće lako pristati na soluciju da najmanje vremena ostavite za njega.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor: prva.rs