DETALJI NESREĆE KOD BEOGRADA: Namjerno vozio šest kilometara u pogrešnom smjeru, pa izgorio u zapaljenom automobilu? (VIDEO)

Mediji u susjednoj Srbiji pišu da je cijela zemlja ostala šokirana jučerašnjom saobraćajnom nesrećom kada se auto koji je vozio Dejan J. (51) sudarilo sa drugim i zapalilo.

Da stvar bude još gora, do nesreće je došlo jer je Dejan vozio “punto” brzom trakom u kontra smjeru!

Dejanu spasa nije bilo, a Nenad K. (40), koji se nalazio na mestu suvozača je nakon nesreće prevezen na odjeljenje reanimacije u Urgentni centar. Dragoslava P. (30) koja je vozila kola marke “hyundai” u koji se Dejan zakucao, u svjesnom stanju je prevezena u KBC Zemun.


Mjesto nesreće (Foto: RINGIER)

Kada je procurio jezivi snimak nesreće svi su se pitali jedno – kako je do ovoga došlo? Pa se postavlja logično pitanje da li je Dejan uopće znao šta radi, i ako jeste zašto je nastavio.

Od mjesta kod Surčina, gdje je Dejan mogao da uđe u suprotnu traku na autoputu pa do mjesta nesreće u visini Jakova, izmjereno je tačno šest kilometara!

Prema riječima reportera “Blica” sa lica mjesta skoro cijelom dužinom tog poteza vide se tragovi kočenja, a vjerovatno ljudi koji su u čudu i strahu samo pokušavali da spasu živu glavu od pomahnitalog vozača!

Kako kažu iskusni vozači, nije moguće da se on slučajno uključio u kontra smjer, već da je svjesno napravio prekršaj!

“Fiat punto” kojim se sudario, a zatim i zapalio, Dejan je pokušao da proda, i to samo nekoliko dana prije nesreće.