DRŽAVLJANIN ALBANIJE NAPAO POLICIJSKU SLUŽBENICU: Iz tužilaštva u Vranju..

Državljanin Albanije iz okoline Preševa u Srbiji privednlen je zbog napada na policijsku službenicu kojoj je nanio lakše povrede.

Uhapšen je N.A. (55) koji se sumnjiči da je 23. oktobra oko 23 sata, u naselju Željeznička stanica u Preševu, fizički napao policijsku službenicu Stanice granične policije Rujan, koja je bila na izvršenju službenog zadatka i nanio joj lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Vranje, prenosi BHRT.

Po nalogu tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sata i tom roku će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Sumnja se da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Iz tužilaštva u Vranju je rečeno da je albanski državljanin A. N. iz sela Strezovce napao policijsku službenicu granične policije T. S. dok je obavljala službenu dužnost.

Beogradski mediji prenose da je policijska patrola zaustavila vozilo i pristupila kontroli vozača, koji je odbio zahtjev policije, a drugo lice se prikralo iza leđa službenici iz Preševa i odgurnuo je, usljed čega je pala na zemlju i zadobila lake povrede.