JOVANOVIĆ U SKUPŠTINI SRBIJE: “Kad bi Vučić rekao da se svi SKINETE GOLI..”

Šef zastupničke grupe “Ekološkog ustanka” Aleksandar Jovanović Ćuta pitao je danas predsjednicu Skupštine Srbije Anu Brnabić da li će Aleksandar Vučić prisustvovati sjednici parlamenta na kojoj se raspravlja o iskopavanju litija. On se tokom svog izlaganja obratio i zastupnicima vladajućeg SNS-a, koje je nazvao “Vučićevim robovima”.

“Sve smo čuli, samo ne to – da ili ne. Da li je na projekat Jadar stavljena tačka, kao što ste ranije rekli građanima. Takođe ne odgovarate ni na to pitanje. Dve godine dozvoljavate uvrede, a ja nikad u životu pijanac nisam bio. I pošto će to biti tema i dalje“, rekao je Jovanović u svom govoru u Skupštini Srbije, nakon čega su ga naprednjaci prekinuli, prenosi Nova.rs.

“Samo se vi smejte, robovi Aleksandra Vučića. Pa vama kad bi Vučić rekao da se svi skinete goli – skinuli biste se goli i ovo ovde bi bila nudistička plaža. To ste vi“, rekao je on, a potom nastavio da se obraća predsjedavajućoj Brnabić.

On je od predsjednice Skupštine tražio da pokaže dokumentaciju u kojoj se on navodi kao investitor malih hidroelektrana.

“Pošto će i to biti ‘lajt motiv ovde’. Ako ne znate kako izgleda dokumentacija kad neko hoće da gradi malu hidroelektranu, nađite tamo u dokumentaciji – Nikola Petrovića. Znate ko je to? To je kum Aleksandra Vučića, a Milenko Jovanov nije ime i prezime, već karakterna osobina. Čovek je krpa obična koja je spremna da kleči pred Aleksandrom Vučićem“, kazao je Jovanović.