LUDA NOĆ U ZAGREBU: Mercedes jurio 170 km/h, nakon što se slupao iz njega je izašla djevojčica..

Neobičan završetak policijske potjere iznenadio je zagrebačke policajce oko ponoći u nedjelju, kad je izašla iz slupanog automobila koji im je prethodno bježao jureći zagrebačkim ulicama – 12-godišnja djevojčica.

Automobil, Mercedes C klase, prethodno je bježao od više policijskih patrola od četvrti Trnje do Petruševca, pa onda opet natrag prema centru grada, u nekim trenucima vozeći i suludih 170 km/h.

Filmska potjera završila je nakon nekih pola sata u Mihanovićevoj ulici, nedaleko hotela Esplanade, gdje se auto slupao. Veći šok od toga da je vozač bježao od policije i slupao auto bio je kad je iz razbijenog auta izašla 12-godišnja djevojčica, piše Jutarnji list.

Priča postaje još čudnija jer se pojavljuju dvije verzije. Jedna je da je djevojčica sama potajno uzela mamin automobil kako bi se provozala do McDonald'sa, a kada je vidjela da je prati policija, pokušala je pobjeći.

Druga verzija, koju policija još provjerava, tvrdi da je djevojčica ostala u autu nakon što ga je ukrao mladić koji je odmah nakon sudara napustio vozilo, prije nego što je došla policija. U članku se navodi kako djevojčica zbog svoje dobi ne može odgovarati, te ju je policija odmah vratila kući.