LUDO NEKO VRIJEME: Kćerka na jeziv način ubila oca.

Slavoljub Đ. (79) iz Niša u Srbiji, koga je, kako se sumnja, jučer ubila kćerka Danijela M. (56), ubijen je udarcima pajserom po glavi i tijelu, saznaje Blic.rs.

Njegovo tijelo pronašle su jučer otprilike u 10.30 sati radnice Kućne njege i nakon toga obavijestile policiju.Kćerka ubijenog čovjeka, prema nezvaničnim informacijama, tvrdila je da je u pitanju samoubistvo, ali zatečeni tragovi i činjenično stanje su jasno ukazivali da se radi o zločinu.”Čovjek je bio dugo već bolestan, star i zanemoćao.

On nikako nije mogao da sebi nanese takve povrede, udarajući se pajserom po glavi”, ispričao je izvor Blica.

Slavko, kako su ga zvale komšije, bio je dugo bolestan, dok je njegova kćerka, koja je jučer uhapšena, po priči komšija, imala psihičke probleme.

Kako je izjavio ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić, u toku prijepodneva pronađen je S. Đ. u njegovom stanu, sa više povreda po glavi i tijelu, od čijih posljedica je preminuo.

“Žrtva je bila nepokretna osoba i događaj je prijavila sestra kućne njege. Policija osnovano sumnja da je izvršilac kćerka pokojnika D. M. i ona se tereti za krivično djelo teško ubistvo, a dalje postupanje preuzet će Tužilaštvo”, kazao je Ivica Dačić.