LUKSUZNA VILA U KOJOJ ŽIVI JELENA KARLEUŠA: Vrijedi 2,5 milijuna eura, ima 2 bazena i 5 kupaonica..

Karleusa
Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

Jelena Karleuša je prije nekoliko godina kupila vilu u Beogradu od izbornika nogometne reprezentacije Srbije – Dragana Stojkovića Piksija.

Pop diva Jelena Karleuša je prije nekoliko godina kupila vilu u Beograd od izbornika nogometne reprezentacije Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, koju je renovirala i uredila po svom ukusu.

Iako je već danima u centru skandala zbog izjave da je njen suprug Duško Tošić, ujedno i ‘njena životna greška’, Karleuša ne prestaje s nastupima.

A mnogi se pitaju kako izgleda Duškova i njena zajednička vila na Senjaku.

Luksuzna nekretnina koja, kako se pisalo u srpskim medijima, vrijedi 2,5 milijuna eura, ima dva bazena (unutarnji i vanjski), dvije garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno visokim zidinama. Kamere koje su postavljene omogućuju obitelji privatnost, ali i sigurnost.

U kući se nalazi pet kupaonica, a kako se može vidjeti po fotografijama koje je Jelena objavljivala, sve je uređeno s ukusom.

Izvor: Instagram

Jelenino dvorište privlači najveću pažnju javnosti, a pjevačica je nedavno pokazala i kako je uredila svoj kutak s kojeg se prostire nevjerojatan pogled na ostatak posjeda.

Nedavno je pjevačica otkrila i kako sprema novi ormar u kojem ima dvije kupaonice, saunu i izlaz na dvorište s bazenom.

(Scena)