NEVJEROJATNO: OSJEČANIN U TETRAPAK SOKU NAŠAO GUŠTERA!

U nevjerojatnom incidentu koji je šokirao stanovnike Osijeka, jedan je građanin pronašao guštera u svom tetrapak soku. Naš sugovornik, koji je želio ostati anoniman, opisao je trenutak kada je otvorio pakiranje i ugledao neočekivanog gosta.

“Otvorio sam sok i odjednom je gušter izvirio glavu kroz rupu. Bio sam potpuno zgrožen,” rekao je naš sugovornik. “Kupio sam sok u lokalnoj trgovini na istoku Hrvatske i nisam mogao vjerovati svojim očima kada sam vidio životinju unutra.”

Ovaj incident postavlja ozbiljna pitanja o sigurnosti i higijeni u proizvodnji sokova. “Nejasno mi je kako je gušter mogao završiti u tetrapaku s obzirom na sve filtere koji bi trebali postojati u proizvodnom procesu,” dodao je.

Naš sugovornik je odmah bacio sok i odlučio da više nikada neće kupovati proizvode tog proizvođača. “Nisam nikome ništa prijavljivao, ali svakako neću više piti sok tog proizvođača. Zgrožen sam,” zaključio je.

Ovaj bizaran događaj podsjeća nas na važnost pažljivog pregleda proizvoda koje konzumiramo i postavlja pitanje koliko su naši prehrambeni proizvodi zaista sigurni.

https://www.24sata.hr/fun/foto-osjecanin-u-tetrapak-soku-pronasao-gustera-otvorio-sam-pakiranje-a-on-je-izvirio-glavu-1004777/galerija-770899