Ova 4 ZNAKA će u avgustu doživeti DRAMATIČNU PROMENU: OPREZNO sa nekontrolisanim TROŠENJEM

Avgust 2024. godine donosi značajne astrološke promene koje će dramatično uticati na živote četiri horoskopska znaka. Astrolozi predviđaju da će mladi Mesec, retrogradni Merkur, kao i dva moćna portala – Lavlja kapija 8. avgusta i Regulusova zvezdana kapija 21. avgusta, igrati ključnu ulogu u ovim promenama.

#### Ovan

Za Ovnove, mladi Mesec u Lavu 4. avgusta donosi priliku za nove početke u kreativnom izražavanju, romantičnim vezama i odnosima s decom. Ovo je idealno vreme za započinjanje novih projekata, izgradnju samopouzdanja i pokazivanje talenata. Međutim, retrogradni Merkur 5. avgusta može doneti izazove na poslu, pa je važno preispitati radne navike i rutinu.

#### Blizanci

Blizanci će osetiti uticaj mladog Meseca u trećoj kući, koja je odgovorna za komunikaciju i učenje. Ovo je povoljno vreme za pokretanje novih projekata vezanih za razvoj veština i intenziviranje komunikacije s drugima. Retrogradni Merkur može doneti preispitivanje porodičnih pitanja, posebno vezanih za nekretnine.

#### Lav

Lavovi će doživeti značajne promene sa mladim Mesecom u prvoj kući, što simbolizuje individualnost i nezavisnost. Ovo je vreme za nove emotivne cikluse i slušanje intuicije. Ipak, budite oprezni sa trošenjem jer retrogradni Merkur može dovesti do promene finansijskih planova.

#### Devica

Device će takođe biti pod uticajem ovih astroloških promena. Mladi Mesec i retrogradni Merkur donose priliku za preispitivanje životnih ciljeva i planova. Važno je biti oprezan sa finansijama i izbegavati nekontrolisano trošenje kako bi se izbegli potencijalni problemi.

Avgust 2024. godine donosi mnoge izazove i prilike za ove horoskopske znakove. Ključ uspeha leži u pažljivom planiranju, preispitivanju postojećih navika i opreznom upravljanju finansijama.