Šokantno otkriće: Planinarke snimile ‘IZVANZEMALJCA’ visokog šest metara!

Kolorado, SAD – Ono što je započelo kao običan planinarski izlet za dvije prijateljice, Jessee Clauson i Camille Avarella, pretvorilo se u nevjerojatnu priču koja je zapalila društvene mreže. Dok su pregledavale fotografije sa svog nedavnog planinarenja u blizini planine Longs Peak, otkrile su nešto što je izgledalo kao šest metara visok humanoidni lik, nalik izvanzemaljcu, kako se drži za kamenu formaciju pokraj staze.

“Uplašile smo se kad smo vidjele slike. Imao je ruke, noge, pa čak i blagu grbu. Nije bio sličan ničemu što smo ikada prije vidjele,” izjavila je Clauson.

Fotografije su brzo postale viralne, potaknuvši rasprave o mogućnosti postojanja izvanzemaljskog života na Zemlji. Međutim, stručnjaci imaju prizemnije objašnjenje za ovaj fenomen. Geologinja Jane Smith s Državnog sveučilišta u Koloradu tvrdi da je vjerojatno riječ o jedinstvenoj stijeni koja, pod određenim kutom sunčeve svjetlosti, stvara sjene nalik humanoidnim oblicima.

Unatoč znanstvenom objašnjenju, Clauson i Avarella ostale su uznemirene svojim otkrićem i odlučile su obavijestiti šumske čuvare¹. Kako se vijest o “izvanzemaljcu sa Stjenjaka” širi, lokalni turistički dužnosnici izvješćuju o porastu broja posjetitelja koji se nadaju da će ugledati taj zagonetni lik.

Bilo da je riječ o igri svjetla ili o nečem misterioznijem, ovo neobično viđenje sigurno je vratilo Longs Peak u središte pozornosti.

(https://www.dnevno.hr/planet-x/planinarke-snimile-izvanzemaljca-od-sest-metara-oglasili-se-i-strucnjaci-2520816