Ibrahimović otkriva obiteljske vrijednosti: ‘Moja Helena kuha i pere iako smo milijunaši, objasnit ću i zašto’

Zanimljivu anegdotu ispričao je legendarni bivši švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (42).

On je u jednom razgovoru otkrio kako njegova obitelj ne živi u luksuzu i raskoši kako bi se možda u prvi mah pomislilo.

Tijekom impresivne igračke karijere započete u švedskom Malmöu 1999. godine Ibrahimović je branio boje Ajaxa, Juventusa, Intera, Barcelone, Milana, PSG-a, Manchester Uniteda i LA Galaxyja i zaradio je velike novce.

U pitanju su silni milijuni dolara, a u razgovoru za jedan švedski podcast ‘ABTalks’ otkrio je kako je po završetku karijere odlučio prihvatiti savjet svoje dugogodišnje partnerice Helene Seger s kojom ima dvoje djece.

“Rekla mi je da zapamtim tko je brinuo o meni prije nego što sam počeo brinuti se o obitelji. Ona je odustala od svoje karijere zbog mene i u svemu me je pratila”, kaže Ibrahimović, koji je suprugu upoznao na parkingu.

Tvrdi ‘Ibra’ kako je balans ključan za uspjeh u ljubavnoj vezi. “Ona ima veću odgovornost za neke stvari, za imam veću odgovornost za neke druge. Ljudi možda misle da smo mi obitelj koja živi nekim luksuznim životom, ali zapravo u stvarnosti je ona ta koja kuha i pere.

Jedina pomoć je što imamo čistačicu”, dodaje bivši švedski napadač koji je po završetku igračke karijere prošlog ljeta prihvatio ulogu savjetnika u AC Milanu.

Njegova dvojica sinova danas su već tinejdžeri, imaju 18 i 16 godina, a kaže Ibrahimović kako se od malih nogu trudio da ne osjete da su djeca bogatih roditelja.

“Ja sam ih vozio u školu, dolazio po njih poslije treninga, baš kao što je to slučaj u svakoj normalnoj obitelji. Tako smo se mi odlučili.

Tijekom cijelog školovanja, moja djeca su samo vozila bicikl. Druge obitelji su imale babysitterice koji su pratile njihovu djecu ili je s njima išao vozač. Ali to nismo mi”, zaključio je Ibrahimović.

(Dnevno.hr)