NAKON ŠTO JE OSTVARIO JOŠ JEDAN SAN: Jelena i Novak Đoković Očekuju Treće Dijete.

Novak Đoković, jedan od najpoznatijih tenisača na svijetu, i njegova supruga Jelena, uskoro će dočekati još jednog člana u svojoj porodici. Nakon što je Novak nedavno ostvario svoj san osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama, porodica Đoković sada ima još jedan razlog za slavlje.

Prema astrolozima i numerolozima, pred Novakom i Jelenom su veliki poslovi i proširenje porodice. Jelena, poznata po svojoj inteligenciji i informiranosti, uvijek je imala širu sliku o životu, dok Novak, sa svojom fleksibilnošću i otvorenošću, donosi balans u njihov odnos. Njihova ljubav i podrška jedno drugome ključ su njihovog uspjeha, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Numerološkinja Mirjana Panić ističe da je naredna godina veoma bitna za poznate supružnike, te da je moguće da će dobiti prinovu. “U kombinaciji njihovih brojeva, vidimo da su se obavezali da traju kroz vrijeme, a i datum braka pokazuje ljubav, strast, porodicu i materijalne dobitke,” kaže Panić.

Porodica Đoković već ima dvoje djece, Stefana i Taru, koji će uskoro dobiti brata ili sestru. Jelena i Novak su poznati po tome što svoju djecu stavljaju na prvo mjesto, te se raduju novom članu koji će dodatno obogatiti njihov život.

Ova vijest dolazi u trenutku kada Novak uživa u vrhuncu svoje karijere, ali i u stabilnosti i sreći koju mu pruža porodica. S obzirom na sve uspjehe koje su postigli zajedno, nema sumnje da će Jelena i Novak s radošću dočekati novu prinovu i nastaviti graditi svoju sretnu porodicu.