AMERIKANAC S BALKANSKO IM KORIJENIMA POKAZAO KAKO SE SPREMA SARMA: Setio se kako je to radio s bakom, reakcije stranaca su HIT..(VIDEO)

Američki tiktoker s balkanskim korijenima, koji ima 3,4 miliona pratilaca, nedavno se prisjetio kako je s bakom pripremao tradicionalno srpsko jelo – sarmu. Njegov video je pregledan više od pola miliona puta.

Tiktoker, koji pod nadimkom Chef Reactions objavljuje svoje reakcije na razna jela, reagovao je na video popularnog srpskog tiktokera Balkan dad, koji je u svojoj objavi pokazao kako se priprema sarma.

“Je*o te, da. Sad pričamo mojim jezikom. Sarma je na stolu svake kuće na Balkanu. Moja baka i ja smo je pripremali kad sam bio klinac”, prisetio se tiktoker.

Balkandad je meso popržio na tiganju pre nego što ga je umotao u kupus, a američki tiktoker je u svojoj reakciji rekao kako oni to nisu nikada radili. Nakon toga, Balkandad je iz šale hteo da doda peršun u sarmu, ali se zaustavio i rekao kako je peršun samo za zečeve, a s njim se složio i američki tiktoker.

Chef Reactions je dodao i kako su svake godine pravili gomilu sarmi, te kako, po pitanju sarmi, nema razlike između njega i srpskog tiktokera i da je rakija obavezni dodatak, kao i zaprška. “Je*eno volim ove stvari”, zaključio je tiktoker koji je sarmi dao ocenu 10/10 i dodao kako će je možda pripremiti tog vikenda.

Snimak je izazvao brojne reakcije, a javili su se i tiktokeri iz Srbije i Hrvatske. “Dođi na sarmu kod mene u Čikagu”, pozvala ga je jedna tiktokerka, a drugi se javio: “Pozdrav iz Srbije”.

“Ja sam napola Hrvatica, odrasla sam na ovome i bureku”, napisala je treća, dok je četvrti napisao: “Molim više objava o hrani s Balkana. Jesu li ćevapi sledeći?”

https://vm.tiktok.com/ZMjf8WwAR/

(Kurir.rs)