ASTRO SUBOTA: Ovnovi iskoristite popodne za zasluženi odmor i opuštanje, kako biste se osvežili,Device planirano vreme sa voljenom osobom možda neće biti ostvareno u potpunosti….

Astrološke prognoze ukazuju na pozitivna dešavanja u ljubavnim odnosima za neke, dok će drugi imati izazovan dan ispunjen obavezama.

OVAN: Trenutno osećate blagu napetost usled zahtevnih okolnosti, ali uspevate da se suzdržite i nastavite sa svojim radom. Iskoristite popodne za zasluženi odmor i opuštanje, kako biste se osvežili.

BIK: Današnji dan nosi povoljne prilike za produktivan rad. Na vašem dnevnom rasporedu su obaveze, kako one poslovne, tako i lične prirode. Ponekad se može pojaviti nervoza, ali većinom će to biti stres drugih ljudi. Vi ćete ostati smireni i teško ćete se iznervirati.

BLIZANCI: Osećate pozitivan naboj energije koji vam pomaže da efikasno upravljate nagomilanim zadacima. Čini se da ste odlučili pristupiti nekim stvarima na novi način. Vaš partner će biti prijatno iznenađen vašom inicijativom i dobrom raspoloživošću.

RAK: Postavljate lične prioritete iznad obaveza, bez obzira na savete kolega koji insistiraju na njihovom ispunjavanju. Vaš emotivni segment je važan, i to će biti vaš fokus. Takođe, uspostavili ste zanimljivu komunikaciju i težite njenom produbljivanju.

LAV: U poslednjem trenutku uspešno dovršavate poslovne zadatke, pružajući si olakšanje. Time se oslobađate tereta i drugi deo dana možete posvetiti svojim emocionalnim potrebama. Imate razloga za zadovoljstvo, jer osoba koja vam se dopada poklanja vam punu pažnju.

DEVICA: Naišli ste na nezgodan dan gde se morate suočiti sa više posla nego što ste očekivali tokom cele prethodne nedelje. Iako ste se nadali malo vremena za opuštanje, čini se da to neće biti moguće. Planirano vreme sa voljenom osobom možda neće biti ostvareno u potpunosti.

VAGA: Pokušavate neutralisati svoju nervozu posvećujući se svojim interesima, hobijima ili druženju sa prijateljima, ali i dalje se ne osećate najbolje. Važno je da ne prenosite tu nervozu na svoj odnos sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA: Pokrenuli ste nešto što vas zanima i osećate pozitivno uzbuđenje. To može biti vezano za poslovne dogovore ili čak emotivni aspekt. Neki pripadnici Škorpije mogu planirati susrete sa određenom osobom. U već postojećim vezama, očekuje se porast bliskosti i emocija.

STRELAC: Danas su vaše reakcije preterano burne i dramatične u situacijama koje to ne zahtevaju. Važno je da ne narušavate kolegijalne odnose svojim ponašanjem. Na emotivnom planu, situacija se popravlja, posebno tokom večeri.

JARAC: Insistirate da neko ispuni ono što vam je obećao i nećete prihvatiti izgovore. Ukoliko je obećanje dato od strane kolege, imate potpuno pravo na nezadovoljstvo. Planovi vas i emotivnog partnera se danas ne podudaraju, usaglasite se nekako.

VODOLIJA: Jednu finansijsku obavezu uspevate da završite i možete da se opustite i odahnete. Napetost koju vučete iz prethodnih dana može se odraziti u kontaktu sa nekim ko vam je poslovno bitan. Pokušajte da smireno reagujete na provokacije od strane emotivnog partnera.

RIBE: Danas možete odraditi posao u privatnoj režiji i odmah ostvariti finansijsku dobit. Sve izgleda više nego dobro, a vaše je raspoloženje takvo da imate želju da deo novca odmah i potrošite sa prijateljima ili sa voljenom osobom. I vreme je da se malo opustite i zabavite.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:Prva.rs