ASTRO SUBOTA: Škorpije danas ste emotivniji nego inače i teško ćete se usredotočiti na svoje dnevne obaveze, Lavovi će staviti tačku na RASPRAVU sa partnerom …

Prema astrološkim predviđanjima, ove subote će određenim horoskopskim znakovima biti potreban susret sa voljenom osobom.

OVAN: U prvom dijelu dana nećete biti najraspoloženiji jer neke situacije neće ići onako kako ste zamislili. Možda niste realno sagledali neke činjenice. Drugi dio dana će biti bolji, te se predlaže izlazak ili rekreacija. Budite pažljivi prema partneru jer je osjetljiv i nemojte ga pritiskati.

BIK: Svjesni ste da imate obaveze koje morate odraditi u prepodnevnim satima, ali ste pomalo umorni od svega i vjerojatno ćete ih samo obaviti površno. Želite provesti vrijeme na drugačiji način, u društvu osobe koja vam je bitna.

BLIZANCI: I vi ćete u toku prepodneva osjetiti umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ovo nije dobro vrijeme za obaveze koje zahtijevaju koncentraciju ili preciznost. Ako možete, iskoristite dan da se odmorite i posvetite sebi i osobama koje volite.

RAK: Vaši planovi su se zakomplikovali. Shvaćate da ćete morati da ih promijenite ili da se uskladite s trenutnim okolnostima, što vam ne odgovara. Teška srca ćete pristati na kompromis. Razvedrite se u drugom dijelu dana u društvu osoba koje su vam drage.

LAV: Na kraju ste živaca što se nekih stvari tiče, ali pokušavate zadržati smirenost i ne reagirati impulzivno. Ako imate poslovnih obaveza danas, vodite računa o odnosu s kolegama, jer su tenzije naglašene. Odlučili ste staviti točku na raspravu sa partnerom.

DEVICA: Možda ćete postaviti određene zahtjeve saradniku ili kolegi. Ne možete više tolerirati neke stvari, pogotovo jer vas usporavaju. Niste sigurni kako riješiti jednu situaciju sa emotivnim partnerom, ali ćete se potruditi da to riješite što prije.

VAGA: Današnji poslovni tempo vam ne odgovara jer je vrlo skokovit. U nekim trenucima nema dešavanja i sve je statično, a onda odjednom dolazi gomila posla. Teško se uklapate, ali pratite ritam. Osjećate se malo neraspoloženo, što vaš emotivni partner primjećuje.

ŠKORPIJA: Danas ste emotivniji nego inače i teško ćete se usredotočiti na svoje dnevne obaveze. Ako radite, potrudit ćete se samo odraditi što imate od posla i brzo se okrenuti drugim stvarima. Potreban vam je susret s voljenom osobom kako biste se osjećali bolje.

STRELAC: Osjećate nervozu oko člana obitelji ili brigu zbog privatnih poslova. Nemojte se previše opterećivati jer će se sve ovo riješiti brže nego što očekujete. Drugi dio dana je bolji i tada ste spremni susresti se s prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

JARAC: Može biti nerazumevanja u komunikaciji i dogovorima, pa ako vam je nešto zaista bitno, potrudite se da pre odlaska na susret potvrdite još jednom vreme i mesto. Drugi deo dana je zanimljiv, ispunjen dešavanjima i dobrom energijom.

VODOLIJA: Ne vidite finansijsku perspektivu po pitanju jednog posla ili ste zabrinuti zbog stanja finansija. Neke stvari ne možete promeniti, potrebno je da nastavite ovim tempom, a vremenom će sve doći na svoje. Partner će umeti da vas oraspoloži i nasmeje.

RIBE: Osećate da ste u nezahvalnoj poziciji po pitanju jednog poslovnog odnosa, jer vas druga strana sve više uslovljava, a vi shvatate da vam je neophodna pa ste primorani da pravite kompromise. Pokušaćete da izlaz iz tmurnog raspoloženja pronađete sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs