ASTRO UTORAK: Lavovi današnji fokus je na važnim ličnim pitanjima – ako radite u timu preuzmite inicijativu i odgovornost, Ribe danas ćete lakše razumeti ponašanje emotivnog partnera ili osobe koja vam se sviđa…

Astrološke prognoze otkrivaju kakav će biti vaš današnji dan…

OVAN: Vaš plan za razrešenje situacija može se pokazati kao nestabilan, pa budite spremni prilagoditi se i praviti promene. Danas je povoljan trenutak da iskažete svoja osećanja i želje, a partner ili osoba koja vam se sviđa će pozitivno reagovati.

BIK: Vaš pristup kolegama i saradnicima je smiren, svesni ste međusobne važnosti i trudite se održati ravnotežu. Iako će dan biti povremeno napet, uspešno se nosite s izazovima. Emotivno, osećate snažnu potrebu prema partneru.

BLIZANCI: Danas je važno da budete potpuno prisutni, jer možete dobiti važne informacije o nečemu što vas zanima. Pažljivo slušajte ljude s kojima komunicirate. Nervira vas nedostatak pažnje od strane emotivnog partnera.

RAK: Vaša intuicija prevazilazi racionalno razmišljanje, što može biti korisno za prodor u suštinske stvari. Ne verujte samo površinskom, već i svom unutrašnjem osećaju. Danas ste emotivno intenzivni i težite prisustvu voljene osobe.

LAV: Današnji fokus je na važnim ličnim pitanjima. Ako radite u timu, preuzmite inicijativu i odgovornost. Razmotrite situacije sa partnerom koje se tiču temelja vašeg odnosa i potrebno je da se razreše.

DEVICA: Sada je pravi trenutak da se obratite kolegi ili saradniku i pokrenete rešavanje važne situacije. Vaša komunikacija može rezultirati korisnim dogovorom za obe strane. Nervoza može poremetiti komunikaciju sa voljenom osobom, pa pokušajte ostati smireni.

VAGA: Još jedan dan koji vam može doneti poslovni podsticaj. Kontrolišite unutrašnje nestrpljenje i iskoristite ovu energiju da preuzmete kontrolu. Danas ćete lakše razumeti ponašanje emotivnog partnera ili osobe koja vam se sviđa.

ŠKORPIJA: Pritisak situacija i poslovnih okolnosti deluje podsticajno umesto da vas blokira. Uživate u izazovima i danas imate priliku da se izborite za svoje ciljeve. Emotivno se osećate dobro, a osoba koja vam se dopada pokazuje otvoreno zainteresovanost.

STRELAC: Razmišljate o tome kako da poboljšate saradnju ili dogovor. Imate kreativne ideje, pa ih slobodno iznesite. Prema osobi koja vam se sviđa, budite iskreni i ne skrivajte svoje pravo lice iza suzdržane komunikacije.

JARAC: U toku dana možete započeti pregovore ili dogovore sa ljudima sa kojima biste želeli da sarađujete. Talas pozitivne inspiracije vas nosi, bez obzira na povremeno komplikovanje situacija na poslu sa redovnim obavezama. Sve ćete uspeti da uklopite.

VODOLIJA: U kontaktu sa autoritetima uspevate da pokažete koliko su vaše namere ozbiljne. Dobre ideje i jasni ciljevi mogu vam otvoriti vrata jednog dogovora. Uživanje sa emotivnim partnerom stoji. Osećate se odlično, iako pomalo umorno.

RIBE: Momenat kada lako ostvarujete sve ono što ste planirali. Vreme je i da neki dogovor ili saradnju proširite. Jako podsticajan dan za dešavanja u emotivnom segmentu. Možete ostvariti jaču povezanost sa nekim ko vam se dopada.

Izvor:prva.rs