BUDITE STRPLJIVI: “Univerzum će vam poslati pravu osobu u PRAVO VRIJEME”…

Zapamtite da u trenucima kada želite odustati i kada vam je svega dosta, Univerzum ispituje vašu snagu i vjeru. Možda trenutno osjećate da ne želite nikoga da vidite, umorni ste od svega što se dešava u vašem životu – ne želite da upoznate nove ljude.

Ne želite više da dajete sebe lošim i toksičnim ljudima koji samo žele da vas iskoriste i koji odlaze od vas čim dobiju ono šta žele. Da li razmišljate da jednostavno odustanete od svega pa čak i od ljubavi jer ste izgubili vjeru u pravu ljubav?

Ako je tako onda je ovaj članak upravo za vas. Imajte na umu da svaki put kada poželite odustati od svega, Univerzum testira vašu snagu i vjeru. On pažljivo posmatra kako se ponašate i kakve odluke donosite.

Upravo tada on testira vašu hrabrost i vašu odlučnost da volite i budete voljeni. Imajte na umu da je ovo veliki test strpljenja i da morate skupiti snagu da prođete kroz njega, morate imati vjere i čekati jer uprkos svim neuspjesima ne smijete stati.

Vjerujem da vam neće biti lako jer ste se umorili od traženja i čekanja. Previše često ste davali svoje srce pogrešnim ljudima koji su vas samo povrijeidili, ali zapamtite da Univerzum ima plan za vas. Ništa u našim životima se ne dešava bez razloga i slučajno .

Zato vjerujte univerzumu jer će vam on u pravo vrijeme poslati pravu osobu za vas. Univerzum jedino zna kada je najbolje vrijeme da vam pošalje pravu osobu zato budite strpljivi. Kada se to desi i kada pogledate unazad shvatićete da je to bila ispravna stvar vrijedna čekanja.

Univerzum zna sve šta se dešava u vašem životu, zna šta vam najviše odgovara zato vjerujte u njegov izbor. Niko ne želi da budete tužni zauvijek. Život je lijep i treba da ga živite u radosti i sreći.

Univerzum će vam utabati put do vaše osobe i pripremiti vas za taj susret jer vam je ta osoba već unaprijed predodređena i suđena. Tu osobu nećete sresti onda kada vi želite i kada osjećate da ste spremni, srešćete je kada Univerzum odluči da je pravo vrijeme za to.

Univerzum zna kada dvoje ljudi treba da se sretnu da bi bili srećni i neće požurivati taj susret. Zato budite strpljivi i ne gubite nadu i vjeru u ljubav. Sve kroz šta trenutno prolazite – prolazite sa razlogom.

infopult.