DNEVNI HOROSKOP ZA 12.08.2023.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 12.08.2023. godine.

OVAN

Posao: Nastavljate da ponavljate prošle greške, i to bez prave mere. Već odavno imate priliku da se izdignete iznad toga, ali svesno niste preduzeli korake ka tome.

Ljubav: Emocionalno reagujete na izazove koji vam se postavljaju pred oči. Osoba rođena u znaku Device može vas ovog puta posebno intrigirati.

Zdravlje: Vaša mentalna snaga je pojačana.

BIK

Posao: Uživate u obavljanju zadataka na svoj način, jer ste duboko ukorenjeni hedonista i ne gubite nadu ako trenutno ne postižete vrhunske rezultate.

Ljubav: Zadržavate želju da zadržite postojeću atmosferu u svom zajedničkom životu sa partnerom, ali ponekad se dešava da osetite potrebu za samoćom i posvetite se ličnim interesima.

Zdravlje: Preporučuje se smanjenje unosa slatkiša radi očuvanja zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Na trenutak ste zanemarili važnost kontrole troškova, koji su se nakupljali tokom poslednjeg vremena. Preporučuje se da se posvetite rešavanju ovog pitanja u bliskoj budućnosti.

Ljubav: Osoba iz vaše prošlosti će se pojaviti, verovatno zbog nekih karmičkih veza. Osećate određenu napetost usled ovih podsećanja na prethodne događaje.

Zdravlje: Vaša izdržljivost je primetna, ali nemojte zanemariti brigu o svom zdravlju.

RAK

Posao: Nemate luksuz vremena za opuštanje i obavljanje stvari bez jasnog cilja. U umu vam se trenutno vrti mnogo izazova koje morate rešiti, ali osećate da ste dovoljno smireni da se uhvatite u koštac s njima.

Ljubav: Vaša emocionalna strana nije u potpunosti izražena prema trenutnom partneru. Težite harmoničnijem okruženju, ali vaša polovina ne deli potpuno istu viziju.

Zdravlje: Povećavate intenzitet svog tempa rada.

LAV

Posao: U suštini, preuzimate odgovornost za svoje greške koje su se nagomilavale tokom proteklog vremena. Sada je vreme da se opustite i mudro donesete odluke za budućnost.

Ljubav: Ako vam jedna Riba predstavlja izazov, ništa vas neće zaustaviti da se približite. Vaš um obiluje sjajnim idejama kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Imate problema s povišenim krvnim pritiskom. Preporučuje se obratiti pažnju na svoje zdravstveno stanje.

DEVICA

Posao: Vaše profesionalne obaveze i radno okruženje zahtevaju više vremena nego što ste prvobitno planirali. Neophodna je fleksibilnost i pažljivost prema detaljima.

Ljubav: Razmišljate o promeni dinamike u emocionalnom okruženju. Primetno je da ste skloniji flertu u većoj meri nego inače.

Zdravlje: Zdravstveno stanje je solidno danas.

VAGA

Posao: Nema potrebe da se trudite pomiriti se s kolegom koji nije dobro reagovao na vaše argumente. Važno je da prepoznate pravi trenutak da se distancirate od trenutne situacije.

Ljubav: Ponavljate prošle greške i ne želite da se upustite u ozbiljnu vezu dok se ne pojave nove mogućnosti. Svesni ste svog vrednog doprinosa i očekujete više od potencijalnih partnera koji se pojavljuju.

Zdravlje: Poteškoće sa glavoboljom. Preporučuje se adekvatan odmor i briga o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

Posao: Ako ste smatrali da ćete sve svoje izazove rešavati u budućnosti, ne zaboravite da većinu njih možete rešiti već danas.

Ljubav: Vaše ponašanje je usklađeno sa vašim emocijama, a partner vas u tome podržava. Samo se povremeno suočavate sa sitnim ispadima ljubomore.

Zdravlje: U znatnoj ste formi i održavate dobro zdravlje.

STRELAC

Posao: Planirate da se zaposlite u inostranoj kompaniji i to vam daje poveći entuzijazam. Podrška od strane ljudi, koji vas cene može da vam mnogo znači.

Ljubav: Oni koji su u braku ili jačoj ljubavnoj vezi ne treba da se otvoreno postavljaju prema drugoj strani koja ima jake argumente protiv vašeg ponašanja.

Zdravlje: Pokušajte da se opustite.

JARAC

Posao: Polje karijere vam je solidno naglašeno da možete da planirate određene promene u svom poslovnom portfoliju. Sledi vam odličan poslovni izbor.

Ljubav: Ne odustajete od jedne Device. Možete imati pomalo neprijatnih situacija. Poštedite se tog bola.

Zdravlje: Aktivirajte se i više vežbajte.

VODOLIJA

Posao: Ponašate se dovoljno zrelo na projektu koji radite. Budite dovoljno otvoreni za nešto više ovaj put od onoga što ste planirali da uradite.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne odustajte od jedne Škorpije. Poznajete i jednu Ribu, pa se ovde može reći da postoji i malo veći izbor na emotivnom planu.

Zdravlje: Povišen holesterol.

RIBE

Posao: Imate na umu da promenite pojedine detalje svog poslovnog plana. Niste morali da se žrtvujete u većoj meri, ali se ipak isplatilo sve što ste do sada uložili.

Ljubav: Niste imali nameru da povredite partnera ali se sve nekako iskomplikovalo na vašu štetu. Budite uporniji kada su vaše želje u pitanju.

Zdravlje: Povišen holesterol.

Izvor:luftika.rs