DNEVNI HOROSKOP ZA 29.07.2023.

Ovo je horoskop za 29. jul 2023. godine.

OVAN

Posao: Cijenite slobodu i ne želite dopustiti da je itko naruši. Važno vam je da vas kolege poštuju i cijene, pa ćete uložiti trud kako biste to postigli.

Ljubav: Ponekad koristite ironiju kao obrambeni mehanizam i izbjegavate suočavanje s vlastitim greškama ili lošim izborima. Teško vam je priznati svoje pogreške.

Zdravlje: Osjećate pojačan stres koji utječe na vaše zdravlje. Važno je obratiti pažnju na svoje emocionalno stanje i pronaći načine kako biste se nosili sa stresom.

BIK

Posao: Imate izrazito inovativan stav, što može izdvajati vaše zajedničke teme s kolegama dok radite. Uživate u zarađivanju, pa ćete i dalje posvetiti pažnju tom aspektu.

Ljubav: Pokazujete ograničenje kada je u pitanju iskazivanje emocija, što može otežati rješavanje nekih problema. Vaša odbojnost je primjetna.

Zdravlje: Primjećujete pojačano lučenje hormona stresa koje može utjecati na vaše zdravlje. Važno je obratiti pažnju na upravljanje stresom kako biste sačuvali svoje blagostanje.

BLIZANCI

Posao: Vaše interakcije s predstavnicima zemljanog elementa su izvrsne. Oni vam trenutno mogu pružiti odličnu podršku i saradnju na zajedničkim temama.

Ljubav: Primjećujete da niste bili u potpunosti svjesni nekih detalja u vezi vašeg partnera. Ponekad se postavljate obrambeno i protivnički kada su u pitanju njegove/ njezine ideje.

Zdravlje: Stanje vašeg zdravlja je solidno. Nastavite se brinuti o sebi kako biste očuvali dobro stanje.

RAK

Posao: Primijetili ste da neki poslovni segmenti na koje niste računali mogu donijeti veći profit. Iako osjećate pojačanu tenziju, dobro primjenjujete ideje koje su dovoljno isplative.

Ljubav: Izbjegavate osjećaj usamljenosti pa ste skloni ulaziti u veze čak i s osobama koje vam možda nisu najbolji izbor. Ponekad bi bilo dobro smanjiti tempo i razmisliti prije donošenja odluka.

Zdravlje: Ne pokazujete znakove umora. Vaša vitalnost je dobra, ali ne zaboravite redovito se brinuti o svom zdravlju kako biste je održali.

LAV

Posao: Primjećuje se da ste prilično neobavezni prema novim počecima. Vaša nezainteresiranost može umanjiti dojam kod drugih ljudi, što bi moglo utjecati na vašu sposobnost privlačenja posebnih prilika tijekom dana.

Ljubav: Uživate biti privlačni i danas se tako ponašate. Vaš partner može biti iznenađen vašim stavom, ali generalno će to biti pozitivne vibracije koje će se širiti.

Zdravlje: Osjećate se opušteno i opuštenost je prisutna u vašem životu. Održavajte taj balans i brinite se o svom emocionalnom i fizičkom blagostanju.

DEVICA

Posao: Primjećuje se da ste prilično nezainteresirani kada su u pitanju nove poslovne prilike. Ponekad vas primjedbe kolega ne uzbuđuju previše.

Ljubav: Osjećate želju za upuštanjem u avanturu s osobom koja možda pripada znaku Škorpiona. Vaš libido je pojačan.

Zdravlje: Osjećate se odlično i to je sjajno. Nastavite brinuti o svom zdravlju kako biste zadržali ovakav osjećaj blagostanja.

VAGA

Posao: Prikazujete određeni entuzijazam, ali ponekad se suočavate s skepticizmom. U područjima gdje ste bolji od većine, teško vam je dokazati se u većoj mjeri, pa ste spremni za radikalne promjene.

Ljubav: Ovaj put pokrećete lavinu emocija. Vaš partner može vas malo obeshrabriti u vašim namjerama jer su se stvari dodatno zakomplicirale.

Zdravlje: Niste previše zainteresirani za svoj fizički izgled. No, važno je da ne zanemarite brigu o svom zdravlju kako biste održali dobro stanje tijela i uma.

ŠKORPIJA

Posao: Primijetili ste da ste propustili priliku da dovedete određene detalje u red kada su u pitanju pojačani treninzi, koji bi mogli donijeti porast budžeta. Važno je da obratite pažnju na te detalje kako biste iskoristili buduće prilike.

Ljubav: Niste ni razmišljali o mogućnosti da biste mogli imati bolje iskustvo tijekom dana kada je u pitanju vaš partner i njegov nepokoran stav. Razmislite o komunikaciji kako biste bolje razumjeli jedno drugo.

Zdravlje: Osjećate pojačanu napetost (tenziju). Potrebno je da se bavite tehnikama opuštanja kako biste smanjili stres i sačuvali svoje zdravlje.

STRELAC

Posao: Imali ste i gorih dana. Ne pokušavajte da određene poslovne poteze propustite, ukoliko ne budete imali jači motiv da, ipak nešto prepustite kolegama.

Ljubav: Pojačana tenzija vam ne ide na ruku ovaj put. Partner je isuviše tvrdoglava osoba. Pojačavajte stav uspešnog pregovarača.

Zdravlje: Solidno.

JARAC

Posao: Ukoliko budte pristali na poslovni dogovor sa potpuno novom osobom to može da vam napravi pojačanu tenziju. U svakom slučaju, ne potpisujte razne ugovore.

Ljubav: Ljubavna romansa na pomolu. Moraćete da se navikavate na jači tempo i pojačano trošenje energije jer ne možete da stignete sve da završite kada su u pitanju posao i emotivni segment.

Zdravlje: Osećate se odlično.

VODOLIJA

Posao: Imate odličan stav da možete da uspete svemu što ste poželeli. Nije loša solucija da se dovoljno dobro postavite na polju posla kada su nova zaduženja u pitanju.

Ljubav: Imali ste jači stav prema partneru ali se oseća da u tome popuštate. Ukoliko su se neki detalji propustili ne očajavajte popravni je u toku.

Zdravlje: Češće odmarajte.

RIBE

Posao: Polje posla vam je solidno naglašeno i niko vam ne dopušta veću priliku tokom trenutnog ambijenta koji imate. Smatrate da vredite mnogo više.

Ljubav: Na ovom segmentu se oseća pojačana tenzija i ne želite da neko drugi upravlja sa vašim životom.

Zdravlje: Unosite više vitamin C.

Izvor: luftika.rs