“Džaina Lima izbačena iz tržnog centra: ‘Zar da me kazne zbog obimnog dekoltea? Nisu grudi krive!'”

Instagram zvijezda Džaina Lima, koju prati više od 500,000 ljudi, nedavno je bila u centru pažnje kada je izbačena iz tržnog centra u Brazilu zbog svoje odabiru odjeće: kratke suknje i topa koji ističe njen dekolte.

Tvrdi da je odabir odjeće bio zbog ekstremnih temperatura, koje su toga dana prelazile 30 stepeni. U izjavi za britanski “Mirror”, Lima je izrazila svoju poniženost zbog incidenta, sugerirajući da je njena “neprikladna” odjeća postala problem zbog njenog obimnog dekoltea. Istakla je da nije imala nikakve loše namjere kada je obukla tu odjeću, posebno dok je s prijateljicom snimala materijal za društvene mreže.

Slike koje kruže internetom potvrđuju njen izlazak iz centra uz pomoć obezbjeđenja, situaciju koju Lima opisuje kao “apsurdnu”.

“Otišla sam u tržni centar i bila sam ponižena. Živim na obali i bilo je 30 stepeni. Imali smo ideju da napravimo vidio, kao što rade mnogi influenseri. Vidio je snimljen na pokretnim stepenicama i možete videti da nije ništa previše. Znam da su moje grudi velike i da se ističu, ali volim ih.

Uspjela sam snimim jedan vidio. Nisam snimila nikakve izloge niti bilo šta što krši zakon. Niti sam zaslužila da me ponižavaju pred svima. Tada je jako visok čovjek došao do mene i vikao, htio je da mi oduzme telefon, pozvao je još dva člana obezbjeđenja. Svi su me gledali i činilo se kao da sam opljačkala radnju ili počinila nekakav zločin.”

Ljudi su u komentarima su joj pisali da je klasična “Instagramuša” kojoj je cio profil u fotografijama ogromnih grudi

(Kurir.rs/ŽenaBlic)