EDITA ARADINOVIĆ RAZOČARANA ZBOG ĐOKOVIĆA! Došla na njegovu proslavu sa košarkašima, pa ostala ŠOKIRANA, ispričala sve..

(Edita Aradinović, Foto: Nemanja Nikolić)

Edita Aradinović pjevala je nedavno košarkašima na proslavi posle dočeka u srpskoj prestonici, na kojoj je bio i slavni teniser Novak Đoković.

Razočarala se i šokirala kad je shvatila da je Novak otišao prije nego što je počeo njen nastup.

Meni je bila najveća moguća čast. Htjela sam samo da dotaknem taj deo njihove pobjede, njihovog slavlja, evo, sad sam se naježila, bukvalno! Jedino što mi je žao je to što sam se mimoišla sa Novakom, što ga nisam vidjela, što nisam mogla da se slikam sa njim – rekla je Edita Aradinović pred kamerama.

Kad bih ga vidjela ne znam kako bih odreagovala, verovatno bih se izgubila. Zagrlila bih ga… Ja sam smišljala svoj govor, kad izađem na scenu šta ću da kažem, da ću na kraju da kažem pred svima: “Novače, volim te!”. On je bio tu, ali se kratko zadržao, jer je sutradan morao da putuje – dodala je pjevačica.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Bilo je fenomenalno, situacija sa Avramovićem bila je simpatična, nevjerovatna. Stvarno smo mnogo talentovan narod, samo da se potrudimo da budemo jedni prema drugima dobri. Oni su toliko prirodni, veseli, predivni, i Jokić, i Marjanović, ponos i čast! Imala sam njihovu pažnju, znači ti da si pohvaljen od strane naših najuspešnijih sportista – istakla je Edita.

Novak je prizeman, najskromniji, jednom sam ga bila srela, ali sam se ukopala i nisam mogla da reagujem. Zaledila sam se, nisam mogla da se pomjerim. On je moj idol, tako mi se to odražava – zaključila je pred kamerama.

(Kurir.rs / Blic)