Evo koliko bi Aleksandra Prijović trebala zaraditi od pet rasprodatih “Arena”

Aleksandra Prijović najavila je svoj peti koncert u zagrebačkoj “Areni”, postavši apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u “Areni Zagreb”.

Ona izražava svoje iznenađenje i zahvalnost zbog ogromne podrške i obožavatelja.

“Peta Arena, peta veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što da vam drugo kažem – osim da vas volim i jedva čekam da uživamo i stvorimo uspomene koje ćemo čuvati i pamtiti zauvijek. Vjerujte mi da će svaku veče u Zagrebu biti posebno”, poručila je Prijović obožavaocima putem “Extra FM-a” gostujući u Zagrebu.

Ako se ne računaju najskuplja mjesta u VIP ložama, onda je prosječna cijena ulaznice za koncert oko 32 evra, što znači da će Prijović po koncertu zaraditi najmanje 555.000 evra, s obzirom na to da u “Arenu” stane oko 18 hiljada ljudi, navodi “Telegraf”.

Dakle, ako uspije napuniti petu “Arenu”, Aleksandra Prijović zaradiće više od 2.780.000 evra. Naravno, od te cifre treba odbiti iznajmljivanje prostora, ali i ostale troškove poput kostima, benda, scenografije…

Podsjetimo, Aleksandra se proslavila učestvovanjem u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a od tada se njen put i te kako razvio i mnogo se razlikuje od samih početaka.

Rijetko ko zna da je imala sasvim drugačije umjetničko ime na samom početku karijere. Aleksandra se kao 14-godišnjakinja na nagovor kompozitora predstavljala kao Any Prijović, ali je jako brzo odustala od ovog pseudonima i odlučila se za puno vlastito ime.

Inače, rođena je u Somboru 22. septembra 1995. godine, a odrasla je u Belom Manastiru, prenosi “Story”. Njeni roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović razveli su se kad je imala samo tri godine, a ona je nakon razvoda ostala živjeti s majkom u Hrvatskoj.

(Nezavisne)