“HOROSKOP otkriva u čemu se krije LJEPOTA svakog horoskopskog znaka” – “Saznajte” i ko je NAJZAVODLJIVIJI predstavnik horoskopa…

Prema astrologiji, naš horoskopski znak je “krivac” za sve posebne osobine koje privlače pažnju drugih ljudi.

Oni ne samo da određuju našu ličnost, već mogu da odrede i crte lica ili tena, kao i fizičke predispozicije. Kakvu lepotu poseduje svaki od znakova? Koji znak je na vrhu liste najprivlačnijih ljudi?

Ovan ima moćnu lepotu: Sa svojim kvadratnim licem, Ovnovi uglavnom imaju moćan izgled koji nikada ne prolazi nezapaženo. Njihove intenzivne oči mogu se protumačiti kao agresivne i zastrašujuće, naročito ako su praćene debelim obrvama.

Lepota Bika skriva se od radoznalih očiju: Senzualnost i nežnost su kvaliteti koji se ogledaju na licu Bika. Njegova veličanstvena kosa i oči čine ga zaista lepim i neobičnim znakom. Međutim, Bik retko želi da bude u centru pažnje. Voli da zavodi suptilno i mnogo više umom nego izgledom.

Ovan ima lepotu koja dominira u svakom pogledu, toliko da se ponekad osećate nelagodno, kao da želite da pobegnete od njih, jer vam srce kuca previše jako.

Blizanci imaju živopisnu lepotu: Sa licem kao kod porcelanske lutke, Blizanci se izdvajaju anđeoskim izgledom. Njihova često talasasta kosa dodaje „divlji“ dodir simpatičnom, nevinom izgledu i odlično ide u kombinaciji sa njihovim prodornim, svetlim očima.

Iz Blizanaca isijavaju inteligencija i ljubav prema životu, a njihov osmeh od milion dolara zabljesne gde god da se pojave.

Rak nije svestan svoje lepote: Rak je prepoznatljiv po svom okruglom licu. Često se kaže da su oči prozori duše, a to je definitivno slučaj i sa Rakovima. Njihove osobine ih često stavljaju u poziciju slatke i saosećajne osobe, a najčešće su plačljivi i emotivni.

Izgledaju pomalo nespretno, potpuno nesvesni svih svojih privlačnih crta koje ne koriste kao atribute, već ih smatraju ličnim slabostima.

Lav ima intenzivnu lepotu: Sa savršenim nosem, očima koje oduzimaju dah i prelepim tenom, Lav je svakako blizu vrha najlepših znakova. Lavovi imaju lepo, ovalno lice, tanke usne i često simpatične rupice na obrazima.

Kosa je takođe jedan od najistaknutijih detalja na njima. Gotovo je nemoguće ne primetiti ih kada uđu u prostoriju jer se svi pogledi magnetski „lepe“ za njih.

Devica ima ledenu lepotu: Svojim tankim usnama i šarmantnim, ali radoznalim izgledom, Devica prirodno slama srca. Njene tužne oči i anđeoske crte često čine da izgledaju pomalo tužno i melanholično.

Ali mnoge ljude intrigira njihov izgled, Device ih izazivaju i čine radoznalim, pa se svi pitaju – šta se krije iza tog melanholičnog polu osmeha?

Vaga ima nežnu lepotu: Njihovo savršeno ovalno lice i okruglo čelo čine ovaj znak neodoljivim. Karakterišu ih prelepo oblikovane obrve, smele oči i svilenkasta kosa. Vage su zanimljiva kombinacija kada je lepota u pitanju. Njihov šarm je potpuno zarazan i svi su opijeni pozitivnom energijom i osmehom.

Škorpija se izdvaja brutalnom lepotom: Veličanstvene, intenzivne oči i tako dubok, prodoran pogled koji vas može „skinuti“, Škorpije vam mogu delovati krhko i uznemirujuće, ali one su izuzetno moćne i jake.

Njene obline i razbarušena kosa čine je zanimljivom za gledanje, a ljudi uvek radoznalo okreću glavu za njom gde god da se pojavi. Njena lepota je ocenjena kao brutalna i može da pokori um i srce.

Strelac se može pohvaliti izuzetnom lepotom: Velikodušnost i sklonost ka avanturi čine da Strelac blista i izgleda neverovatno. Oči su mu kao drago kamenje i nemoguće ih je ne primetiti. Strelčevi se izdvajaju po prelepoj, gustoj kosi. Njihova ležernost i nonšalantnost prema životu čine da izgledaju bezbrižno i seksi.

Jarac ima suptilnu lepotu: Njihova specifična lica i tanka kosa možda se tradicionalno ne smatraju lepim, ali ih zanimljivim i neobično dragim čini njihov karakter. Njihov retko grub izgled upotpunjuju guste obrve i neprestano mrmljanje, koje se mnogima čini simpatičnim i šarmantnim.

Vodolija ima specifičnu lepotu: Četvrtasto lice i visoko čelo kao odraz inteligencije čine Vodoliju veoma originalnom. Izdvajaju ih velike, svetle oči i divlje obrve koje pokazuju koliko su otvorene i lude u isto vreme.

Ovaj horoskopski znak nema vremena da se pogleda u ogledalo i da gubi energiju na neku spoljašnju lepotu. Vodolija tačno zna kako da zavede – hranom i razgovorom.

Ribe su najlepši horoskopski znak: Sa njihovim zadivljujućim, pomalo žbunastim obrvama i slatkim pramenovima koji im upadaju u oči, Ribe imaju sve što im je potrebno da privuku pažnju. Ovaj znak treba da prati upozorenje o opasnosti, jer su oči Riba toliko duboke da možete da „potonete“ u njima, jer ćete se osećati opčinjeno.

Pored fizičke privlačnosti, Ribe umeju da vode i duboke, filozofske razgovore, a neverovatno su senzualni ljubavnici u krevetu.

Izvor: Crnobelo.rs, prenosi: Prva.rs.