Indira Radić otkrila sve o odnosu sa Sašom Popovićem: “NAŠLA SAM SE NA SPISKU NJEGOVIH LJUBAVNICA”

FOTO: MILAN ILIĆ, OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Pjevačica je tada otkrila i detalje suočavanja sa Suzanom Jovanović, suprugom Saše Popovića.

U vreme kad je Saša već peti-šesti mesec bio oženjen Suzanom, ona i ja se nađemo zajedno na jednom letu. Otvorimo novine kad tamo – spisak Saletovih ljubavnica i među njima moje ime. Bože, koliko mi je bilo neprijatno.

Onda ja kažem Suzani: “Eto, ti živiš sa Saletom. Verovatno ti je rekao neke stvari o sebi, a sigurno si ga pitala o meni. Verujem da te nije slagao, već da ti je rekao da se nikada nismo zabavljali.

Onda meni Suzana baš iskreno kaže: “Znam ja, Indira, sve to, ali me ne interesuje. Meni je važno da sam baš ja od svih tih nabrojanih uspela da budem njegova žena!” – otkrila je devedesetih godina Indira, koja je tada iznela sve detalje svog odnosa sa Popovićem:

FOTO: ILIJA BOŽINOVIĆ / RINGIER

Sale je čovek koji svakoj ženi uputi kompliment i to je mnogo lepo jer se žena oseti poželjnom. Sale je, jednostavno, takav. U samom početku naše saradnje raščistili smo neke stvari. Rekli smo – zanima nas posao jer ćemo od toga svi profitirati.

Već tada je pao dogovor. Osim posla – ništa više! Baš tako smo oči u oči definisali naš odnos. Sale nikada nije bio navalentan, uvek mi je govorio: “Indira, lepo izgledaš!”

FOTO: MILAN ILIĆ / RINGIER

Kad god dođem u emisiju, on mi kaže: “Indira, izgledaš savršeno! To, Indira!” On tako nastupa, ne samo prema meni, nego prema svim koleginicama. Ja Saleta izuzetno poštujem, ali moram da kažem da Saša Popović i ja nismo imali ništa, sem prijateljskog i poslovnog odnosa.

On mi je jednom u šali rekao nešto što ću sada da ponovim jer znam da se neće ljutiti: “Indira, napravio sam ti dobru ploču, a ni pipnuo te nisam” – rekla je Indira Radić tada.

(Republika)