Ispao iz Auta, Prijavio Policiji da Je Pao s Bicikla!

Policiji iz Laktaša A.L., iz tog grada, je prijavio da je pao sa bicikla, ali je policija otkrila da je ispao iz automobila i tako se povrijedio..

Iz Policijske uprave Banjaluka su saopštili da su policajci iz Laktaša u subotu identifikovali A.L. iz Laktaša, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Ulici Karađorđeva u Laktašima.

“Policijskoj stanici Laktaši u subotu oko 2.50 časova, dežurni ljekar Službe hitne medicinske pomoći Laktaši, prijavio je da se A.L. obratio za pružanje pomoći zbog povreda koje je zadobio padom sa bicikla”, naveli su iz PU Banjaluka.

Dodaju da je policija utvrdila da navedeno lice nije palo sa bicikla, nego da je bilo suvozač u pežou, kojim je upravljao njegov sugrađanin S.Ć.

“Utvrđeno je da je A.L. ispao iz navedenog vozila”, naveli su iz PU Banjaluka.

Dodali su da su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu, kojom prilikom je je kod A.L. utvrđeno 0,89 g/kg, a kod S.Ć. 0,79 g/kg alkohola u organizmu.

“Protiv navedenih biće podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, kazali su iz Policijske uprave Banjaluka.

(Nezavisne)