KAKO JE KARLEUŠA GOVORILA VUČIĆU NEKADA: ‘Sram vas bilo, građani vas ne čuju od gladi!‘; KARLEUŠA DANAS: ‘Te vaše liderske sposobnosti.’

Poznata pjevačica Jelena Karleuša ne prestaje šokirati tamošnju javnost svojim javnim nastupima. U emisiji ‘Ćirilica‘ na Happy televiziji gostovala je Karleuša, ali i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

kako je to prošlo? Možda je najbolje to opisala Nova.rs: “Ista televizija, ista emisija, skoro pa isti gosti, osam godina razlike i potpuno drugačiji stavovi Jelene Karleuše u odnosu na to kada je prvi put imala priliku da uživo na televiziji gostuje s Aleksandrom Vučićem kao predsjednikom Srbije.”

Te 2016. je pjevačica više puta naglasila da se ne slaže s njegovom politikom.

“Ne čujete mišljenje građana jer im krče crijeva u gradskom prijevozu od gladi”, poručila mu je tada, a on joj nije ostao dužan: “Živite li vi, Jelena, loše?” – ponovio je više puta sarkastično.

Karleuša se tada nije štedjela te je više puta kritizirala SNS i Vučića, a predsjedniku Srbije pisala je i otvorena pisma.

Ovog su puta, pak, gledatelji svjedočili nečemu posve drugačijem. Ovog su puta bili ‘u istom taboru‘, a pjevačica se koncentrirala i na Severinu koja je podržala Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.