Kako VOLJETI ženu na pravi način – Jednostavno ako si PRAVI muškarac …

Voljeti ženu nije komplikovano za one koji znaju da je pažljivo slušaju i pamte sve što one vole i ne vole.

Voleti ženu nije samo stvar vođenja ljubavi s njom. To ne znači da je vodite u spavaću sobu, da dominirate nad njom ili da joj dopustite da dominira nad vama. Voleti ženu nije samo trenutak kada poznajete svoja tela i čujete otkucaje srca.

Nije trenutak kada ste ispunjeni neobjašnjivim zadovoljstvom. Voleti ženu ne znači samo da je poljubite dok ona spava ili priprema vaš doručak. Poljubac ne znači nužno ljubav, a ljubav se ne sastoji samo od strastvenih poljubaca.

Voleti ženu ne znači samo ukrašavati je najlepšim rečima, kupovati joj najskuplje poklone ili ići s njom na egzotična putovanja. Voleti ženu ne znači samo reći da je voliš. “Volim te” napisano u žurbi ne pokazuje da je stvarno volite.

Voleti ženu znači uvek je držati za ruku, čak i kad je dobila koju kilu više, kako bi je ohrabrili i podržali. To znači da je ne ostavljate samu kad se razbolite. To znači brisanje suza i verovanje u svoje snove. Voleti je znači biti zahvalan što je odabrala i dala vam lepu decu ili da barem želi imati decu s vama.

Voleti je znači poštovati je i uzeti u obzir njena očekivanja i strahove. Voleti je znači masirati joj leđa, uzimati je u naručje kad je umorna i slušati je kad je boli. Iz ljubavi da joj oprostiš i pomogneš joj da prebrodi stres, depresiju i frustraciju.

Izvor: pult24.info