Lidija Vukićević podijelila je tajnu svog izvanrednog izgleda iako je u sedmoj deceniji: ‘Godine za mene nisu prepreka.’

“Poznata glumica Lidija Vukićević nedavno je podijelila savjete o tome kako održava svoj fizički izgled tijekom godina. Unatoč tome što je zakoračila u sedmu deceniju, Lidija zrači vitalnošću i mladalačkim izgledom. Mnogi su zainteresirani za njene metode očuvanja dobre forme.”

Međutim, besprekoran izgled nije došao sam od sebe, a glumica ne krije da ima posebne rutine koje čine da uvek bude negovana i lepa. Takođe, to nije nešto što dolazi preko noći, a Lidija ceo život vodi računa o fizičkom izgledu.

‒ Nikada ništa nisam jela na silu, ono što mi ne prija može da bude zdravo koliko god hoće, ali ja to neću uzeti. Najvažnije je slušati organizam, jer on traži ono što nam nedostaje. Gledam da imam više obroka, ali da porcije ne budu velike. Ne jedem meso i slatkiše, izuzev koha.

– Uglavnom su to neke supe, čorbe… Konzumiram namirnice bez glutena, mada mi niko zvanično nije rekao da ne jedem gluten. Volim žitarice sa suvim grožđem i brusnicama. Med sa cimetom, đumbir sa medom, sve što u med može da se stavi ‒ rekla je zanosna glumica za “Blic”, a ovo je njen omiljeni smuti:

Sastojci:

pirinčano mleko
bebi-spanać
kivi
banana
grčki jogurt
med

U blender prvo uspite pirinčano mleko, u količini u kojoj želite, zatim redom dodajte spanać, kivi, bananu i na kraju kašiku grčkog jogurta i kašiku meda.

– Uvek se trudim da budem u formi. Tada sam pokretljivija, a vratila sam i svoju devojačku težinu, nenamerno. Nikad nisam držala dijetu, ali godinama ne jedem meso, i stvarno se dobro osećam, puna sam energije i elana. Obično žene u nekom dobu počinju da odustaju od sebe, vade se na godine.

Meni godine ne znače ništa, treba tražiti način da se osećate najbolje i da imate onoliko kilograma koliko vaše telo može da podnese. Volim da pocrnim, a negujem kožu i to je sve. – kazala je Lidija za Stil.