MIJATOVIĆ O NEUSTAVNOM 9. JANUARU: “Prođe još jedna Milina predstava, parada lažnom voždu”

Vojin Mijatović oglasio se povodom ceremoniju obilježavanja neustavnog 9. januara u Banjoj Luci.

“Odlazi cirkus iz našeg malog grada. Prođe još jedna Milina predstava, parada lažnom voždu. Od ‘visokih zvanica’ i ‘državnika’ došli su miStevandić, Vulin i Nestorović. Sam pogled na centralnu binu govori sve, Mile a oko njega njuške i kockaste glave koje samo čekaju da ili ameri ili rusi krenu pa da lažnog vožda pomnože sa nulom. Od Vučića i Orbana nije dobio ni mahanje.

Ešaloni budžetskih korisnika pokloniše se lažnom voždu, a onda uz slovenačku narodno oslobodilačku pesmu pukla je i zora. Usledi kulturno umetnički program sa sve Danicom i Bajom renesansnim umetnicima, a onda nastupi srpska light show avijacija. Hali gali za sirotinju!

Stranci ko stranci, samo što ne kažu ma j.eb.te se, radite šta hoćete samo pucanja nema. Već sutra sve po starom, red patriotizma, red evrope, red optimizma, red secesije i naravno svi se branimo jedni od drugih.

I večeras zaspaće naša Bosna i probuditi se opet ujutru sa svima nama, i sa svim istim problemima. Proći će brzo i Mile i njegov duet pevači u Federaciji, ljudi mi moramo i trebamo skupa živeti druge nema, rezervnu državu nemamo jedina nam je domovina Bosna i Hercegovina”, poručio je Mijatović.