Rada na buvljaku prodaje ALADINOVU LAMPU: “Ima i muški i ženski duh, ovamo što je pipneš, svaku želju ispuni”

Dobar kupac uvijek zna kako da proda svoju robu, a sudeći po snimku sa jedne od buvljih pijaca u našoj zemlji, gospođa Rada je pravi maher.

Naime, među svim stvarima na njenoj tezgi, našla se i pozlaćena posuda nalik na lampu, koju je reklamirala kao čarobnu.

Rada Mađioničarka

Rada Mađioničarka, kako se navodno zove prodavačica sa buvljaka, postala je viralni hit na Tik-Toku nakon što se pojavio snimak kako prodaje “Aladinovu čarobnu lampu”, koja, kako se našalila sa kupcima, “rješava i ljubavne i finansijske probleme”.

“Izvolite, izvolite, imamo čarobnu lampu da prodamo. Ima i muški i ženski duh, ovamo što je pipneš, svaku želju ispuni čarobna lampa. Kad pipneš sa ove strane čarobnu lampu, ako hoćeš neku žensku, sa ove strane pipneš i žena ti se pojavi.

“Ako hoćeš pare od čarobne lampe, gore digneš poklopac i mazi puno dukata da ti se stvori. Izvolite, na sniženju čarobna lampa.”, rekla je ona reklamirajući proizvod na pijaci pred kamerama i publikom.

https://vm.tiktok.com/ZMjCRFBBa/

U komentarima koji su nastupili, korisnici TIk-Toka su počeli da se šale na račun “čarobne lampe”, a jedan od najzapaženijih komentara bio je “Je l može želja da se mom drugu ne kvari Alfa”.