“RETOGRADNI NEPTUN najjače utiče na četiri horoskopska ZNAKA” – Do kraja godine čekaju ih ljubavi, ciljevi u karijeri i promjene…

Retrogradni Neptun se dešava svake godine i traje oko pola godine. Neptun je planeta iluzija, snova i fantazije, a kada krene retrogradno, gubi svoju moć – što znači da će se sve iluzije koje smo imali srušiti – ostavljajući nam više jasnoće do kraja godine.

Ovaj period će nam zapravo omogućiti da skinemo ružičaste naočare koje smo nosili u prvoj polovini godine i podstaći nas da zaista napravimo promene tamo gde je to potrebno.

-“Kako Neptunov uticaj na nebu opada, mogli bismo da budemo u fazi provere stvarnosti. Gde su naše iluzije zamaglile naše rasuđivanje ili put napred?

Ovo je moćno vreme da se ostvarite, razmislite o svojim snovima za budućnost i odmaknete se od sanjarenja”, kaže astrolog Stefani Kampos za Refinery29. Evo četiri horoskopska znaka koji će posebno osetiti retrogradni Neptun:

Škorpija: Ove sezone iskusili ste svoj puni potencijal i moć. U ovom periodu se razvijate i transformišete, a Neptun i Saturn će vam doneti priliku da uspostavite čvršće romantične veze.

Bićete u skladu sa svim što vam donosi prosperitet. Ovaj period je povoljan za analizu i razmišljanje, ali ne i za donošenje važnih odluka. U vama je neustrašivost i hrabrost, a kreativnost i sloboda će vam pomoći da stignete tamo gde želite.

Blizanci: Pred Blizancima su veliki snovi o budućnosti, ali ne treba žuriti jer je ovaj period idealan za razmišljanje. Mogli biste dobiti upozorenja kada su u pitanju vaši ciljevi u karijeri.

Ako ste bili opušteni, zvezde vas podstiču da se fokusirate na pravi način planiranja i sprovođenja aktivnosti. Iako Neptun može da podstakne sanjarenje , potrebna vam je doza praktičnosti. Čak i ako rezultati ne dođu brzo, budite uporni.

Rak: Ovo je period koji vam može reći mnogo o vašem rastu i razvoju. Izdržali ste mnogo, a vaši uspesi govore o tome. Neptun vas podstiče da se više povežete sa ljudima kroz svoja iskustva. Potrebna vam je ljubav i podrška drugih da biste prešli na sledeći nivo. Pustite staru verziju sebe i zagrlite novu koja će vam doneti mnogo sreće.

Devica: Ako su vas ljudi lagali u prošlosti, sada ćete saznati. Otkrićete pravu sliku svog partnera ako se tokom ovog perioda fokusirate na potragu za istinom.

U narednim mesecima pokušaćete da više cenite sebe i donosite bolje odluke u prijateljstvima i romantičnim vezama. Za one koji su u ozbiljnoj vezi – stvari mogu samo da krenu nabolje, a veza će biti ojačana.

Sensa.