Ruski astrolog Pavel Globa: Bikovi će zasijati srećom u avgustu 2023….

Poznati ruski astrolog, pisac i publicista Pavel Globa često deli raznovrsne astrološke prognoze, a javnost uživa u njegovim predviđanjima – jasnim, kratkim i često tačnim. Ovog puta je izdvojio jedan horoskopski znak koji će u avgustu doživeti izuzetnu sreću i prosperitet. Hajde da otkrijemo o kojem znaku je reč.

Bikovi, pripremite se za osmeh na licu – avgust će vam doneti obilje sreće! Prema tvrdnjama Globe, vi ćete biti najnagrađivaniji horoskopski znak ovog meseca. Očekujte divljenje i poštovanje od strane drugih, kao i obilje ugodnih i zabavnih trenutaka, uz izvanredno druženje, izveštava Žena.

Ukoliko ste do sada bili usamljeni, sada je trenutak kada će vaš emotivni život procvetati, a postoji velika šansa da upoznate svoju srodnu dušu.

Takođe, avgustovski dani donose vam materijalno blagostanje i priliku da napredujete u karijeri, što može uključivati dobijanje bonusa ili povišice. Ovo je takođe mesec kada biste mogli ostvariti neku dugo maštovanu kupovinu.

Nemojte se iznenaditi ako saznate korisne, a neočekivane informacije o svojim rođačkim odnosima i precima.

Posebno obratite pažnju na informacije koje dobijate od okoline tokom 8. i 9. avgusta – te informacije mogu biti posebno korisne!

Pored Bika, Globa je naglasio da će u avgustu takođe imati puno sreće i Strelci i Ribe.

Izvor:luftika.rs