SREĆA u AVGUSTU 2023.: Ruski astrolog tvrdi da će Rak, Devica i Vaga osvojiti životni džek-pot …

Najcenjeni ruski astrolog, Pavel Globa, uživa bezgranično poverenje ljudi kako u bivšim sovjetskim republikama tako i u Evropi. Globa redovno deli svoje astrološke prognoze, a ovog puta predviđa tri znaka Zodijaka kojima će avgust 2023. biti najbolji mesec u godini.

Sve će im ići glatko, te slobodno mogu da se opuste i uživaju u blagoslovenim trenucima.

Rak: Rakovi će u avgustu uživati u pažnji drugih i očekuju ih niz dobrih događaja, uključujući unapređenje na poslu, inspiraciju i motivaciju, kao i uspeh u ljubavi. Ovo će im dati snagu, pomoći im da veruju u sebe i pokrenu nove projekte, navodi portal “Progorod33.ru”.

Devica: U avgustu će vam se sva vrata otvoriti.

Vaša dostignuća će biti visoko cenjena na poslu, a kod kuće će vam biti zahvalni na brizi i pažnji, uz sposobnost da vam se oduže na pravi način. Uspećete u balansiranju između poslovnog i privatnog života, a takođe ćete naći vremena za rad na sebi i lični razvoj.

Vaga: U avgustu ćete se suočiti sa značajnim izborom koji će imati uticaj na vaš život – rešavanje finansijskih problema, napredak na poslu, ili zasnivanje porodice.

Zvezde poručuju da ne treba da brinete, jer ćete doneti pravi izbor. Takođe, ovaj mesec će biti pun energije, pružajući vam snagu da ostvarite sve što poželite.

Izvor: Blic žena