Ti si bitna!Tvoja važnost, Misli, Osjećaji i Snovi – Neka ti ovo bude podsjetnik …

Kreni stazom koju odabereš, vozi automobil koji si izabrala, vozi na način koji ti pruža zadovoljstvo i hrabro otpusti sve nepotrebnog tereta.

Tvoja važnost je neosporiva. Ako danas nisi čula/čuo, mi ti to sada izražavamo… Ti imaš važnost. Tvoja razmišljanja nose težinu. Tvoj jedinstveni pogled na svijet je od značaja, a tvoje riječi, čak i one koje zadržavaš za sebe iz straha od osude, imaju svoju bitnost. Tvoj glas ima svoju vrijednost.

Tvoje emocije su bitne. One nisu prejake, previše intenzivne ili smetajuće. Nisu nerealne, čudne ili naivne. One su tvoje, duboko ukorijenjene, i imaju svoju važnost. Tvoje misli su značajne. Tvoj unutarnji dijalog je važan. To su one sitne, pomalo čudne stvari koje ti prolaze kroz um prije nego što zaspiš. Važne su i one misli koje zadržavaš za sebe jer osjećaš nelagodu da ih podijeliš s drugima. Tvoj um je dragocjen.

Tvoje srce je bitno. Bitno je ono oko čega si strastvena. Sve ono što te pokreće je bitno, bez obzira što društvo o tome misli, ili tvoji roditelji ili prijatelji. Tvoja strast je tvoj poziv i tvoj je poziv bitan bez obzira o čemu se radi.

Tvoji su snovi bitni. Oni nisu nemogući, nisu djetinjasti, nisu neambiciozni i nisu za svakog. Tvoja vizija je bitna. Bitan je način na koji želiš živjeti. Čak i da su tvoji snovi ludi, tvoja je ludost bitna.

Tvoj životni put ima svoju važnost. Kreći se stazom kojom te srce vodi, vozi automobil koji si odabrala, iživi vožnju onako kako te ispunjava, a bez oklijevanja, odbaci nepotrebnog tereta. Tvoja ruta ima svoj značaj, tvoj smjer nosi svoju težinu. Tvoji izazovi su relevantni. Prepreke koje nadvladavaš grade tvoju snagu. Sve suze koje su prolile će očistiti negativnost. Tvoja tuga ima svoj smisao, baš kao i tvoja svjetla trenutaka.

Tvoja radost ima svoj značaj. Detalji koje otkrivaš dok se smiješ, jednostavne stvari koje izmame osmijeh na tvoje lice, i dragocjeni trenuci koji zastanu dahom. Traži ih, pronalazi ih. Tvoj osmijeh ima svoju dragocjenost.

Tvoje postojanje nosi svoj smisao. Ono nije slučajno, ovdje si jer nosiš svoju priču, i ovdje si jer ćeš ostaviti trag. Tvoja prisutnost ima svoju veličinu. Uvijek si bila i uvijek ćeš biti. Možda si to zaboravila zbog ljudi oko sebe, ali ti si dovoljna, ti si značajna. Dok god znaš to, ništa drugo nije važno.

Izvor:infopult.info