UHVATILA SAM MUŽA NA GOMILI SA KONOBARICOM.” Nakon prvog razvoda, otac nije želio da me primi i UPERIO JE..

(Foto: Kurir televizija)

Pjevačica Zorica Marković ima reputaciju osobe bez dlake na jeziku. Iako na prvi pogled djeluje hladno i kao da je ništa ne može poremetiti, iza toga se krije njena teška sudbina.

Udata sam bila sa 17 godina, a već sa 18 sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo ostali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu, ali me je varao s konobaricama i koleginicama. Uhvatila sam ga u prevari često, čak sam ga izbacila iz restorana gdje smo radili zajedno.

Foto: ATA IMAGES

Nakon razvoda, otišla sam roditeljima, ali otac me nije ni želio pogledati. Brat Milan me obranio kad je otac pokušao da me napadne. Drugi brak također nije dugo trajao; bio je uspješan menadžer, a ja usponu u karijeri. Ipak, završio je s ljubavnicom na jednom splavu.

Imala sam blizance, ali izgubila sam jedno dijete, što je neizreciv bol. I drugog supruga zatekla sam s ljubavnicom, a situacija je gotovo izmakla kontroli.

Nakon toga nisam se udavala ponovno. Želim da moja djeca pamte samo svoje očeve. Moji sinovi su divni ljudi koji poštuju žene. Dejan je oženjen, a Ilija, iako bira, još nije odlučio. No, s obzirom na sve što sam prošla, teško je pronaći pravog partnera.

(Kurir/Blic)