“VEZA sa tobom je bila moja najveća GREŠKA – dala sam ti svoje sve a od tebe nisam dobila ništa”…

Zaljubila sam se u tebe kao najveći idiot i nisam ni u jednom momentu razmišljala šta će biti sutra. Dala sam ti sve, a nisam tražila ništa za uzvrat.

Bila sam budala koju si samo iskorištavao i koju si uvjeravao da je voliš. Sve što sam željela je ljubav i sigurnost, a od tebe sam dobila samo bol i patnju. Napravila sam ogromnu grešku što sam ti toliko vjerovala da sam izgubila sebe.

Tvoja toksična ljubav me koštala prije svega zdravlja, pa onda živaca i energije. Hranio si svoju jadnu dušu na meni i nisi mi dopuštao da te napustom kada sam to htjela. Obećavao si mi da ćeš se promijeniti i da me voliš, znao si tačno šta treba da kažeš da me zadržiš pored sebe.

Ostala sam u vezi sa tobom i duže nego što sam trebala, a sve zbog tvojih savršenih laži i to je nešto što sebi ne mogu oprostiti. Rekao si mi da ćeš se promijeniti, a nastavio si sa svojim lažima i varanjem. Varao si me kada god si imao priliku, a govorio si da sam ja jedina žena u tvom životu i da bi bez mene tvoj život bio prazan.

Veza sa tobom je bila moja najveća greška i nikada sebi neću oprostiti što sam toliko dugo ostala sa tobom. Bila sam budala što sam dopustila da se tako ponašaš prema meni. Dala sam ti sve, a ti nisi ni prstom mrdnuo niti si pokušao da se boriš za ono što smo imali.

Natjerao si me da ostanem sa tobom svo ovo vrijeme, a nisi imao namjeru da mi pružiš ljubav koja mi je potrebna. Ja sam te voljela svim svojim srce, a ti si sve svoje frustracije i nezadovoljstva liječio na meni. Čak i kada si vidio da bi me mogao povrijediti, nisi stao.

Nisi osjećao grižu savjesti zbog onoga što si učinio, a ja sam bila previše slaba da bih reagovala na svu tu nepravdu. Dala sam svoju ljubav čovjeku koji je nije zaslužio. Dala sam svoje sve čovjeku koji je uzeo moje srce i slomio ga na milion dijelova.

Voljela sam muškarca koji nije bio u stanju voljeti samo jednu ženu i koji nije mogao biti vjeran samo jednoj osobi. Potpuno sam se zaljubila u čovjeka koji je bio cijeli moj svijet – a koji nije bio u stanju vidjeti svu tu ljubav koju sam mu davala.

Valjda si bio samo lekcija koju sam morala naučiti i koju sam naučila na teži način. Ne gubim nadu da će doći bolji dani za mene. Jednog dana ponovo ću biti ona stara i nikada neću dozvoliti da se jedan muškarac ponaša prema meni onako kako si se ti ponašao. Jednog dana ću osjetiti ljubav koju sam toliko željela sa čovjekom koji neće željeti da me promijeni.