VOLJENA DJEVOJKA MU PROKOCKALA 42.000 EVRA: Bojan je ostao bez ogromnog novca, ali to nije sve što mu je bivša priredila..

Bojan je u Banja Luci bio profesionalni fudbaler i obavljao je različite poslove. Bez obzira na uspešnu karijeru, uvek je sanjao o stvaranju porodičnog života sa svojom voljenom devojkom. Nažalost, kocka se umešala u njihovu priču i umesto sreće, donela nevolje.

Život mu je preokrenut kada je shvatio da je njegova žena postala kockar, a njega dovela do ivice siromaštva. Suočen sa ovom teškom situacijom i nemogućnošću popravke odnosa, Bojan je odlučio da spakuje svoje stvari, napusti Banja Luku i krene ka Nemačkoj, gde je nameravao da započne novi život.

Bilo je tu raznih problema, kocke, trošenja. Ja sam radio, borio se da napravim kuću, sve što mogu, da budem porodičan čovjek, da stvorim sebi porodicu ali džaba. Pustiš malo više, daš malo više slobode i sve ode – kaže Bojan.

Kako je objasnio, radio je više poslova i imao je svoj lokal u Banja Luci koji je dotična djevojka vodila i u kome je i sama radila, kako se, kaže on, ne bi negdje drugo mučila. Međutim tu se problem i stvorio.

Ja sam htio da ona bude svoj gazda, da se ne muči. U to vrijeme sam pravio kuću i nisam zaista imao vremena da sve pratim. Primjećivao sam ja nešto, na primjer u devet ujutru dođem na kafu, pa uvečer opet po nju, a ona bude na istom mjestu a nije ništa uradila. Također kod kuće nema ručka, nema ništa, naručivali smo brzu hranu. Vidio sam da nešto ne štima – kaže on za Youtube kanal “Auslenderi”.

Tada je počeo malo više da obraća pažnju na sve, jer je shvatio da je postala odsutna. A onda je došao i do prvog šoka kada je htio da kupi drugi automobil.

U to vrijeme sam planirao da mijenjam auto. Dođem do mjesta gdje smo čuvali pare, gdje stoje..kad tamo prazno – priča Bojan.

Otkrio da nije samo kocka bila u pitanju

Tada je brzo otišao do lokala, upalio kamere i imao šta i da vidi.

Žena ništa nije radila, pila je kafe i igrala, kockala se. Pa je na tu firmu lijepo digla i kredit, pa sam onda saznao da je u stanu u kom smo živjeli dovodila i drugog muškarca, sve se skupilo i otkrilo. Tu je došlo do kraja. Ne može čovjek sve i praštati – priča on.

Ono što je kod njega bila sreća u nesreći, jeste da je sve to saznao prije useljenja u novu kuću, koju je u to neko vrijeme i završio. Tako da su se rastali prije nego što je, kaže, ikada kročila u njegov novi dom.

Ogromnu sumu potrošila za samo par mjeseci

Iznos od 42.000 eura prokockala je za devet mjeseci, a posebno je više trošila u zadnja tri mjeseca.

Sve to je prokockala za osam, devet mjeseci, a posljednja dva tri je malo pojačala, jer je valjda uvidjela da ja znam. Iako je sve negirala, mislim da je shvatala da joj se bliži kraj u tome, barem sa mojim parama – kaže Bojan za Youtube kanal “Auslenderi”, te dodaje da je u posljednjih par nedjelja čak svoj posao zapostavio kako bi skupio dokaze o njenom kockanju, da najprije pokaže njenoj rodbini, koja isprva nije vjerovala šta ona radi.

Sreća ga je ipak nakon svega pogledala

Bojan je sretan što je cijela ta priča iza njega i što je on uspio iz svega da se izvuče i započne nov, ljepši život. Danas ima ženu koja je sa njim u Njemačkoj prošla svašta, te smatra da mu je ta prethodna situacija bila neka vrsta lekcije.

Treba svašta proći da bi se valjda doživjelo nešto lijepo. Danas imam ženu kojoj sam zahvalan i koja je uz mene u svakom trenutku. Kad sam došao u Njemačku gurala me je maksimum, bila je sa mnom od trenutka kad smo spavali na laminatu do današnjeg zajedničkog stana – završava Bojan svoju priču.

(E.F. /Kurir)