“ŽENE ga naprosto VOLE” – Famozni ljubavni terapeut nam donosi sedam genijalnih SAVJETA…

On je poznati ljubavni terapeut koji zarađuje veliki novac tako što djeli genijalne savjete. Razlog zbog kog je Kris Manak potreban muškarcima je taj što se oni obično vode “savršeno netačanim” savetima o muvanju koji ne privlače žene.

Kris je rekao i da su muškarci ograničeni na to sa kim mogu da odu na sastanak, jer nisu svesni da mogu razgovarati sa ženama koje ne poznaju.

Ovo dovodi do toga da se muškarci oslanjaju na Tinder, druge “online dating” servise ili da se nadaju da će upoznati nekoga u svom krugu društva.

Čak i tada, oni se ponašaju na osnovu onoga što su naučili iz filmova ili šta im kažu prijatelji, a onda se pitaju zašto nemaju sreće. Uprkos tome što “rade sve što ne bi trebalo da rade”. – rekao je Kris. Sedam najvećih grešaka koje muškarci prave kada muvaju žene:

-Ne preduzimaju akciju: Ako želite da više izlazite, morate nešto i da uradite po tom pitanju. Idite u barove, idite na sportske ili časove plesa i budite više “onlajn”.

-Ne prilaze ženama: Muškarci moraju naći hrabrost da prilaze ženama i započinju razgovor. Neke žene će dobro reagovati, a neki neće – to je priroda žene i muškarac je mora prihvatiti

-Ne oblače se dobro: Muškarci moraju da nauče kako da se oblače. Ovo može uticati na njihov uspeh u muvanju žena

-Igranje igara: Samouveren muškarac ne mora da radi ove stvari, a samouveren žena ih neće tolerisati.

-Škrtice su: Muškarac koji plaća ceo račun na sastanku ostavlja bolji utisak

-Ne preuzimaju vođstvo: To se održava i na razgovor i na odluke o sastanku, prestanite da tražite njenu dozvole za baš svaki detalj

-Postaju ljubomorni i posesivni: Ovo je veliki indikator nesigurnosti i siguran je način da rasterate žene. Niko ne voli da mu se oduzme sloboda ili da prolazi kroz silna ispitivanja na sastanku Kris Manak je objasnio da voli da uči muškarce kako da postanu tipovi sa kojima žene žele da izlaze, bez ikakvih trikova.

Rekao je da kada se muškarci poboljšaju u zonama upoznavanja, povećavaju šanse da upoznaju nekoga ko će im se stvarno svideti.