Životne lekcije: Trebamo biti ZAHVALNI što ne dobijemo sve što želimo …

Neispunjene želje i nepredvidljiv put života – To čini njegovu pravu čaroliju…

Naučio sam… da je najbolji školski čas onaj kad sjediš na podu ispred nogu starijeg čovjeka. Shvatio sam da se zaljubljenost vidi i osjeća. Kada mi netko kaže: “Uljepšao si mi dan,” znam da mi je taj dan darovan. Spoznao sam kako je najmirniji osjećaj na svijetu kada mi dijete zaspi u naručju.

Shvatio sam da je biti dobar važnije od toga tko je u pravu. Nikada ne smijem odbiti poklon od djeteta. Uvijek mogu za nekoga pomoliti kad nisam u mogućnosti pomoći na drugi način. Bez obzira koliko život zahtijeva ozbiljnosti, uvijek je potreban prijatelj s kojim se mogu bezbrižno zabavljati.

Da ponekad sve što treba čovjeku, je ruka pomoći i srce koje ga razumije. Da su najjednostavnije šetnje u ljetnim večerima s mojim ocem, dok sam bio dijete, učinile za mene čudo kada sam odrastao. Da je zivot kao rolna toaletnog papira, što je bliže kraju brze se okreće. .

Da moramo biti zahvalni Bogu što nam ne daje uvijek ono što tražimo. Da se novcem ne može kupiti ordenje. Naučio sam… Da mali svakodnevni događaji čine život prelijepim. Da je ispod bilo kog tvrdog oklopa, nalazi čovjek koji želi da bude cijenjen i voljen.

Nisam stvorio sve u jednom danu. Zašto onda mislim da to mogu? Ignoriranjem činjenica, neću ih moći promijeniti. Kada planiram biti strpljiv s nekim, samo dopuštam da nastavi vrijeđati mene. Ljubav, a ne vrijeme, liječi sve rane.

Izvor:infopult.info