3 Horoskopska znaka koji plene lepotom i šarmom …

Šta zaista definiše lepotu? Mnogi filozofi su raspravljali o tome, ali se uglavnom slažu da izgled osobe prati opšta pravila estetike – mladost, simetrija, zakon zlatnog reza.

Ipak, ono što mnogima ima više značaja je tajanstveno unutrašnje zračenje. Takođe, kroz zvezde možemo jasnije sagledati nečiju fizičku lepotu, ali i da li ta osoba zrači šarmom iznutra. Pa hajde da istražimo redom.

Općenito, često ćete čuti kako se Vaga, Škorpija i Jarac smatraju najlepšim znakovima, ali treba zapamtiti: Lepota je subjektivna i u oku posmatrača.

Ovan: Pripadnici ovog znaka ističu se lepim crtama lica, visoko postavljenim i izražajnim jagodicama, širokim čelom, rumenim obrazima, proporcionalnim telom i srednjom težinom.

Najčešće imaju naglašene obrve i oči. Obično su srednje do snažne građe, sportski izgrađeni, a mišići su im vidljivi čak i ako imaju višak kilograma.

Najčešće imaju tamniji ten, a veliki broj pripadnika ovog znaka ima gustu, tamnu kosu. Njihov izgled najčešće ostavlja utisak snage i energičnosti. Nisu skloni debljanju.

Često se oblače sportski, a kod odabira svečanije odeće obično biraju crvenu boju.

Bik: Pripadnici ovog znaka takođe imaju prijatne crte lica. Fizički gledano, imaju najugodnije i simetrično četvrtasto lice.

Glavno obeležje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečje. Usne su im obično pune, nos im je okrugao, a zubi manji i ravni, uz gustu kosu i niže čelo.

Vrat im je poprilično širok, a telo skladno. Imaju lep i sjajan ten. Telo im je obično proporcionalno, pa ako se udebljaju, dobijaju svuda pomalo, vrlo ravnomerno.

Njihov izgled ostavlja utisak mekoće i snage istovremeno, a odevaju se elegantno, a omiljene su im boje zelena i smeđa.

Blizanci: I ovaj znak je poznat po lepim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodljivom osmehu. Deluju mlađe, a oči su im vrlo izražajne. Prosečne su ili natprosečne visine, obično vitki i pokretni.

Imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Za njih su tipični dugi prsti.

Imaju poprilično neizražen struk. Lako se prilagode različitim stilovima odevanja, a omiljene im boje su žuta i srebrna.

Rak: Pripadnici ovog znaka obično imaju besprekoran ten, okruglo lice sa istaknutim jagodicama, ali i upečatljiv nos koji nije nužno velik već pomalo neobičnog oblika. Brada je okrugla, prsa široka, a kosa tamna i ne preterano gusta.

Iako su u mladosti vitki, veliki broj njih se nakon tridesete počinje debljati. Vrat im je kraći, a najčešće imaju osetljivu kožu.

Celokupan njihov izgled ostavlja mek i suptilan utisak, a omiljene su im boje crna i bela.

Lav: Lavove je poput njihovog predstavnika u horoskopu lako uočiti po tzv. grivi. Gusta i sjajna kosa zaštitni im je simbol, a ako ona počne da opada ili sedi postaju vrlo zabrinuti. Još ih krasi široko čelo i šira vilica i lepo oblikovan nos.

Muskulatura im je izrazito snažna i obično su visoki sa uskim strukom i dugim nogama.

Omiljene boje su žuta i narandžasta, a vole trendi dizajnersku odeću i otmen stil.

Devica: Device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju ovalno lice. Usne su im izražene i oblikom pomalo “pupoljaste”, a imaju i izražene oči srednje veličine podignute prema gore.

Lice im je simetrično, a telo sklono debljanju, posebno u gornjem delu, rukama i stomaku.

Imaju naglašene jagodice i obrve, a obično biraju neutralne i elegantne kombinacije koje su neupadljive. Omiljene boje su im sve nijanse plave i zelene. Spadaju u lepe znakove.

Vaga: Ovaj znak se često smatra najlepšim i imaju vrlo elegantne pokrete tela i simetrično lice. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju slatke rupice na obrazima i pravilno, ovalno lice.

Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, mada može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa.

Muški pripadnici često izgube kosu oko 30-te. Imaju vrlo upečatljivu boju očiju koje su povijene prema dole. Donji deo tela najčešće je dosta jači nego gornji, a grudni koš i struk uži. Obožavaju da se doteruju ​​i ističu izgledom. Omiljene boje su im smeđa i roza.

Škorpija: Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa često sjaji, a imaju i vrlo vitko telo.

Poprilično su čvrste fizičke konstitucije, čak iako su mršavi, pripadnici ovog znaka deluju snažno i visoko. Imaju nešto šira ramena od proseka.

Lica su im upečatljiva, sa senzualnim usnama i prodornim očima te nepravilnim nosom. Kosa je najčešće smeđa i gusta. Vole da izgledaju lepo, a ne vole ništa što je napadno. Omiljene boje su im crna, siva i crvena.

Strelac: Pripadnici ovog znaka su poznati po urođenom vrckastom hodu i sportskoj građi, ali mogu narušiti te prirodne osobine prekomernim uživanjem u hrani.

Izraz lica im često deluje nevino, a glava im je nešto većih dimenzija. Čelo je visoko i veliko, a osmeh širok.

Figura im je obično vitka sa snažnijim nogama. Kosa im je često u nijansama pepela i smeđe boje, a mogu imati problema sa opadanjem kose. Vole jarke boje.

Jarac: Ovaj zimski znak je poznat po odličnoj i seksipilnoj figuri. Iako izgled pripadnika ovog znaka deluje pomalo neutralno, ističu se po tome što su često koščati. Najčešće su nižeg ili srednjeg rasta. Lice im je izražajno, a oči su velike, često sive, zelene ili plave.

Profil lica im je zaobljen, a na njemu se često ističu brada, zubi i lep osmeh. Ruke su im razvijene i lepe, a kosti jagodica visoko postavljene. Vole lepu odeću, ali ne i vulgarni izgled, a najdraže boje su im nijanse zelene i smeđe.

Vodolija: Pripadnici ovog znaka su obično srednje visine ili nižeg stasa, sa punim licem i svetlim tenom. Ako se goje, često dobijaju podbradak, a nakon 30. godine često imaju problema sa kilažom.

Imaju manje šake i stopala, ali lepe noge. Oči im često imaju vodenast izraz, a usta su široka i meka.

Crte lica su im nežne, oči su im usko postavljene i sjajne. Često imaju pune usne u sredini, a tanje prema rubovima, a nos može biti nešto veći od proseka. Karakteristični su i po koščatim ramenima. Odeća im ne igra veliku ulogu, a omiljene boje su im ljubičasta i plava.

Ribe: Pripadnici ovog znaka takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije, čak i kod muških pripadnika znaka. Noge im obično deluju kraće, a u starijoj dobi mogu biti skloni debljanju.

Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji deo tela im je uži. Imaju širok i srdačan osmeh na koji retko ko ostaje ravnodušan. Omiljene boje su im zelena i crvena.

Izvor: Atma.hr