ASTRO ČETVRTAK: Device imate odlične prijedloge i ideje, ali nisam siguran da bi ih danas mogli ostvariti ili da će biti dobro prihvaćeni, Ovnovi emotivni ton je malo mutan sa voljenom osobom…..

OVAN: Primjećujete stvari u svom okruženju ili kod kolega koje vam ne ulijevaju povjerenje. Imate osjećaj da se nešto krije od vas, ali trebali biste suzdržati svoju reakciju jer možda su to samo vaša pretpostavka. Emotivni ton je malo mutan sa voljenom osobom.

BIK: Brinete zbog dogovora ili projekta koji ne ide onako kako ste se nadali. Emotivno također nije savršen dan jer vas muče nedoumice i sumnje. Gledate voljenu osobu s pitanjima o povjerenju.

BLIZANCI: Obavljate poslove mehanički, dok su vam misli okupirane ličnim ili porodičnim problemima. Nemojte dopustiti da padnete u negativan mindset. Pokušajte da se inspirišete ili barem izađite napolje na svježem zraku.

RAK: Mogli biste dobiti primamljiv predlog danas, ali kako ga razmišljate više, počet ćete primjećivati nejasnoće. Nemojte žuriti s odlukama jer ovo nije pravo vrijeme za to. Trebate sebi dati dovoljno vremena za analizu.

LAV: Brzo se impresionirate tuđim poslovnim prijedlozima, ali to ne znači da trebate umanjivati svoj doprinos. Umjesto da samo prihvatite tuđe ideje, iznesite i svoje. Možda danas neće naići na najbolji prijem kod suradnika, ali je važno da izrazite svoje misli.

ŠKORPIJA: Osjećate da je danas teško ostvariti svoje planove. Vaše raspoloženje je nestabilno i teško se koncentrirate. Ovo može biti rezultat nedoumica ili neraščišćenih situacija s osobom koja vam je bliska.

STRELAC: Dobivate nejasne upute od nadređenih koje vas zbunjuju i niste sigurni kako se trebate postaviti. Nemojte djelovati na svoju ruku, ali ne ustručavajte se tražiti objašnjenja. Niste u raspoloženju za razgovor sa partnerom.

JARAC: Ako se požurite, vjerojatno ćete napraviti grešku. Niste organizirani, koncentracija vam je slabija i bolje je da sjednete, razmislite i onda djelujete. Najvažnije je da na kraju dana budete zadovoljni. Intenzivno razmišljate o nekome i pravite planove.

DEVICA: Imate odlične prijedloge i ideje, ali nisam siguran da bi ih danas mogli ostvariti ili da će biti dobro prihvaćeni. No, to ne znači da trebate odustati, već je važno pričekati povoljniji trenutak kako biste ih ponovno aktivirali. Nemojte biti obeshrabreni, ovo je trenutačni neuspjeh.

VAGA: Muče vas sumnje i razmišljate o jednom suradniku. Niste sigurni u prijateljske namjere te osobe i postoji li možda neka vrsta konkurencije s njene strane. I itekako je moguće da ste u pravu, pa budite oprezni s informacijama koje joj pružate.

VODOLIJA: Zabrinutost po materijalnim, finansijskim pitanjima, uglavnom će obeležiti ovaj dan. Troškovi i obaveze su došle na dnevni red i možete biti u razmišljanjima kako da ovo rešite. Možda je bolje pustiti da cela situacija prespava. Sutra je novi dan i možda se rešenje pronađe.

RIBE: Pokušavate da provalite šta saradnik zaista hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate one informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje promenama raspoloženja i u vama se budi nepoverenje.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:Prva.rs