DNEVNI HOROSKOP ZA 10.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 10.08.2023. godine.

OVAN

Posao: Vaša definicija uspeha ne mora nužno odgovarati stavovima Device koja trenutno ima značajan uticaj na vaš projekat. Ovaj put, na nekim mestima će biti potrebne određene korekcije.

Ljubav: Postojale su neke namere da pokrenete određene stvari na emocionalnom planu, ali ste donekle odustali od toga. Ipak, jedan Jarac može da vas ponovo motiviše.

Zdravlje: Moguća pojava manje nervoze.

BIK

Posao: Demonstrirate dovoljno samostalnosti u svim aspektima poslovnih odnosa. Možete očekivati podršku od strane Raka.

Ljubav: Ako ste trenutno sami, nemojte očajavati – imate potencijal za ostvarivanje dubokih veza ako se dovoljno posvetite osobi koja vam je zanimljiva ovog puta. Nemojte odustati od Raka.

Zdravlje: Stanje je solidno.

BLIZANCI

Posao: Niste usamljeni u aktivnostima koje želite da sprovedete tokom dana. Ako ste mislili da nemate podršku, to može izazvati psihičke izazove.

Ljubav: Postavljate čvršće temelje na emocionalnom planu i ne obazirete se previše na detalje koji nisu bili potpuno savršeni, shvatajući da su se stvari odvijale prirodno.

Zdravlje: Vaša psiha je naglašena.

RAK

Posao: Razmotrite mogućnost da se vratite na propuštene detalje i nastavite sa radom kako biste konačno priveli neke stvari kraju. Održavate dovoljno distancu od problema koje treba da rešite.

Ljubav: Vaš entuzijazam dolazi do izražaja, a takođe prepoznajete da ste savladali svoj strah. Moguće je da vam neko postane posebno drag ovaj put.

Zdravlje: Neka opuštanje bude prioritet.

LAV

Posao: Plan koji razmislite za naredni period može rezultirati povišicom. Iskoristite ovaj period da sredite svoje finansijske poslove.

Ljubav: Izražavate izvanredan stav i težite nečemu dubljem od igre zavođenja ovaj put. Ako ste zaljubljeni u osobu rođenu u znaku Device, moguće je da ćete se osećati pomalo skeptično.

Zdravlje: Razmislite o rekreativnim aktivnostima.

DEVICA

Posao: Niste samo dobri u svom poslu, već čak naprotiv – demonstrirate veštine dok finiširate trenutne zadatke. Vaš šef je veoma zadovoljan vašim radom i mogao bi vam ponuditi povišicu.

Ljubav: Vraćate se na prethodne situacije i postajete svesni većih izazova nego ranije. Zadovoljstvo je što ste pravovremeno završili jedno poglavlje u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Trenutno nemate zdravstvenih tegoba.

VAGA

Posao: Moguće je da ćete se suočiti s zahtevnim danom gde se neće sve slagati prema vašem planu. Važno je da ne odustajete od trenutnih poslovnih ciljeva, čak i ako se neko ko vam je obećao podršku ne pojavi.

Ljubav: Vaš dolazak u pravo vreme na pravom mestu može imati značajne posledice. Osoba koja je dugo vremena gajila simpatije prema vama, danas može ispoljiti konkretne korake.

Zdravlje: Moguće je prisustvo pojačane napetosti.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša samostalnost u poslu kojim se već neko vreme bavite može biti preterana. Možda je vreme za ozbiljnije promene, što ste možda već primetili.

Ljubav: Iako ste prošli kroz teže dane, današnji dan može delovati pomalo izgubljeno. Vaš partner se fokusira isključivo na svoje stvari.

Zdravlje: Budite oprezni sa konzumacijom alkohola.

STRELAC

Posao: Ne ide vam već neko vreme i ne pomišljajte trenutno da menjate radikalno stvari u svom okruženju. Saturn vas upozorava da je potrebno još vremena za takvu akciju.

Ljubav: Želite slobodu u većoj meri. Partner se plaši da vas ne izgubi. Pokazjete dozu samostalnosti već neko vreme.

Zdravlje: Pojačana glavobolja.

JARAC

Posao: Vaša ažurnost je trenutno u zaleđu. Morate da budete u skladu sa svojim željama i da se ne predajete pri narednoj lošoj vesti. Budite suzdržani od besa.

Ljubav: Osećate se sjajno društvu jedne osobe. Imate na umu mnogo toga da rešite već danas u odnosu na partnera sa kojim ste u vezi.

Zdravlje: Imate utisak da ste se ulenjili.

VODOLIJA

Posao: Koliko ste trenutno angažovani, smatrate da to može još bolje. Pokazujete entuzijazam u većoj razmeri nego ranije.

Ljubav: Malo zatišje pred buru se ovde uviđa na velika vrata. Ostajete sami u toku dana i smatrate da ste tako deo problema ipak rešili.

Zdravlje: Problematične su vam kosti.

RIBE

Posao: Tragate za novim načinom da zaradite novac. Ukoliko su vam dosadile određene kritike možete da se oslonite samo na sebe i svoj rad. To vam je do sada uveliko jasno.

Ljubav: Partner vam je isuviše materijalan i ne pristaje na male partije. Uviđate veliku gramzivost kod osobe pored sebe.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

Izvor: luftika.rs