ASTRO NEDELJA: Bikovi danas vam je zaista potrebno opuštanje, Vage danas želite da se zabavite i uživate …

Zvezde otkrivaju kakav će biti vaš poslednji dan u ovoj nedelji.

OVAN: Pravi je trenutak za opuštanje i uživanje u društvu ljudi koje volite. Iako ne možete provesti ceo dan u zabavi s porodicom ili prijateljima, jedna osoba vas čeka u popodnevnim ili večernjim satima i vi itekako imate nameru da ispoštujete dogovor.

BIK: Nakon nekih uznemirujućih trenutaka u prethodnoj nedelji, danas vam je zaista potrebno opuštanje. Najbolje ćete to postići u svom domu i nekim finim trenucima s porodicom. Ipak, za one koji bi malo da lutaju – dan je odličan za šetnju i šoping.

BLIZANCI: Najviše ćete biti usmereni na pokret, dešavanja i kontakte s bliskim ljudima. Doduše, danas ćete lako trošiti novac, pa ukoliko idete u neku kupovinu – pokušajte sebe malo ograničiti. Novac će vam samo leteti iz džepa.

RAK: Danas su vaši prioriteti i aktivnosti uglavnom okrenuti porodici i ljudima koji su vam najbliži. Moguće je da ćete u nekim stvarima morati pripomognuti, ali vam to neće teško pasti. Sigurno vas očekuje i emotivni susret u drugom delu dana.

LAV: Neke stvari govorite iz srca, ali je malo verovatno da će vam druga strana poverovati. Jednostavno, ljudima je ponekad teško povezati vaš nastup s onim što se krije u vama, pogotovo što vi ne pokazujete vašu mekšu stranu bilo kome.

DEVICA: Danas vam je bitno da pokrenete i ostvarite komunikaciju s nekim koga simpatizirate, i oko toga ćete biti angažovani u velikoj meri. Moguće je da ćete u početku naići na odbijanje ili na nešto hladniji prijem, ali je teško da ćete odustati.

VAGA: Danas ćete u svemu preterivati i uživati u tome. Uostalom, kako previše zabave može da bude loše? A danas želite da se zabavite i uživate, pa neka košta koliko god da košta. Nemate vremena da razmišljate da li ćete u potpunosti isprazniti novčanik.

ŠKORPIJA: Odličan dan za emocije. Uhvatite simpatiju ili emotivnog partnera pod ruku i odvedite ga u nepoznatom pravcu. Sigurno je da ćete provesti vreme uživajući, bez obzira na to da li će to biti izlivi emocija, strasti ili ćete samo imati podsticajnu komunikaciju i provod.

STRELAC: Neke dobre ideje su vam pale na pamet i trebali biste da pokušate da ih realizujete s prijateljima. Odavno planirate neku ovakvu vrstu provoda i pravi je trenutak da te planove i ostvarite. Mislim da voljena osoba neće biti uključena.

JARAC: Pošto u jučerašnjem danu niste uspeli da uradite sve što ste nameravali, danas ćete pokušavati da ispravite propuste. Obzirom da emotivni partner već zahteva da mu se posvetite, više je nego sigurno da će veći deo današnjeg vremena otići na njega.

VODOLIJA: Hteli ne hteli, morate se posvetiti kućnim obavezama. Još ako ste napravili dogovor sa partnerom da nešto zajednički odradite – sada nećete moći da se vadite. Iako ovaj dan u početku neće biti interesantan, sledi vam porast raspoloženja.

RIBE: Toliko ste duhoviti, optimistično raspoloženi da vam je nemoguće odoleti. Tako je to kada ispoljite najbolji deo sebe i kada se potpuno opustite. Trudićete se oko onih koje volite I želeti da im ugodite na sve načine. Sreća i zadovoljstvo danas.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs