ASTRO PETAK: Lavovi danas je povoljan za otkrivanje i prikupljanje ključnih informacija, Škorpije iako ste pretrpani obavezama i imate ograničeno vreme za voljenu osobu, trudite se da vaši trenuci provedeni zajedno budu kvalitetni…

Poslovne aktivnosti se bliže kraju, jer napokon je stigao petak. Dok se neki raduju početku vikenda, a drugi iščekuju početak godišnjeg odmora, trebamo se suočiti s ovim petkom i prebroditi ga, barem prema astrološkim utemeljenjima…

OVAN: Važno je da pronađete dodatnu strpljivost i pažljivost prilikom razmatranja poslovnih partnerstava i interakcija sa saradnicima. Današnji dan nosi potencijalne izazove, posebno ukoliko postoji tenzija i nervoza. U emotivnom segmentu, moguće je da niste u potpunosti saglasni sa ponašanjem vašeg partnera, teško usklađujete stavove.

BIK: Izbegavajte impulsivne reakcije koje bi mogle narušiti odnose sa kolegama. Nastojte zadržati mirnoću i racionalnost. Dan je povoljan za raznolike avanture, može se javiti neočekivani interes ili flert, a takođe i začetak neformalnih veza.

BLIZANCI: Tokom ovog dana, važno je da pronađete ravnotežu u vašim poslovnim aktivnostima, kao i u svim finansijskim odlukama koje budete donosili. Budite oprezni jer postoji mogućnost gubitka novca. Preporučuje se da se suzdržite od ulaganja i investicija. Takođe, sada je povoljan trenutak za započinjanje strastvene emotivne priče.

RAK: Pokazivanje veće inicijative danas može dovesti do napretka u nekom dogovoru ili poslu koji je već neko vreme zapinjao ili stagnirao. Ovaj dan takođe nosi potencijal za finansijski dobitak. Vaša inicijativa se može primeniti i u ljubavnom životu – budite hrabri i pozovite osobu koja vam se sviđa na romantičan izlazak.

LAV: Danas je povoljan za otkrivanje i prikupljanje ključnih informacija. Takođe, idealno je vreme da uspostavite kontakt s osobom od velike važnosti u poslovnom smislu. Vaša inicijativa će biti od ključnog značaja ako želite osvojiti nečije poverenje.

DEVICA: Ispred vas je dan ispunjen interesantnim događajima. Vaša aktivnost će biti posebno izražena, posebno kada je u pitanju finansijski aspekt. Mudrim i pažljivim pristupom, možete se nadati neočekivanim finansijskim prilivima. Komunikacija s partnerom se značajno poboljšala.

VAGA: Osjećate nestrpljenje u vezi određenih pitanja i željni ste da započnete njihovo rešavanje što pre. Danas imate mogućnost da završite mnogo toga, ali budite obazrivi kako ne biste forsirali svoje saradnike. Kada je reč o emocionalnom segmentu, sa voljenom osobom lako dolazite do zajedničkih rešenja.

ŠKORPIJA: Pred vama se otvaraju solidne prilike za zaradu ili sklapanje unosnog posla ili dogovora, koji bi vam u budućnosti mogli doneti više novca. Iako ste pretrpani obavezama i imate ograničeno vreme za voljenu osobu, trudite se da vaši trenuci provedeni zajedno budu kvalitetni.

STRELAC: Danas lako dolazite do bilo kakve vrste dogovora, pa je pravi trenutak da pokrenete pitanja koja su vam bitna. Slična je situacija i u emotivnom delu, danas se možete angažovati oko nekog ko vam je simpatičan i zanimljiv i dogovoriti viđenje.

JARAC: Iako vam se možda neke situacije vezane za posao ili za kontakt sa saradnicima neće dopasti, svoje primedbe recite na lepši i „mekši“ način. Jedna osoba će vas iznenaditi svojim predlogom za susret. Mogućnost kontakta sa starim poznanikom.

VODOLIJA: Suviše ste brzopleti i burno reagujete na sve, pa možete stvarati tenziju i u svom poslovnom, ali i u ličnom okruženju. Jasno je da vas neke stvari muče, ali to nije razlog da pravite dodatne probleme i sebi i drugima. Razbistrite glavu kroz šetnju ili fizičku aktivnost.

RIBE: Nemate velikog uticaja na okolnosti, ali makar uspevate da ih pratite i da se uklopite. Možda ono što dolazi danas do vas i nije baš po vašim očekivanjima, ali trenutno ne može više. Malo bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs