ASTRO PETAK: Ovnovi današnji dan je odličan za pokretanje novih poslovnih poduhvata, jer vas motiviše želja za uspehom, Škorpije vaš odnos sa voljenom osobom je vrlo intenzivan ….

Približava se kraj nedelje, pa hajde da istražimo kakve nas aspekti planeta očekuju i da li će nam zvezde biti naklonjene u narednom periodu…

OVAN: Današnji dan je odličan za pokretanje novih poslovnih poduhvata, jer vas motiviše želja za uspehom. Vaša komunikacija i dogovori teku glatko, što će rezultirati zadovoljstvom vašim postignućima. Pored toga, primetili ste da osoba koja vam se dopada pokazuje interesovanje prema vama i nagoveštava mogućnost susreta.

BIK: Osećate pozitivan impuls i inspiraciju. Razjasnili ste neke stvari iz prošlosti i spremni ste posvetiti se onome što dolazi. Želite poboljšati komunikaciju s jednom osobom, pa pokušavate saznati više o njoj preko zajedničkih prijatelja.

BLIZANCI: Danas je povoljan dan za bilo šta što planirate započeti, jer ima potencijala za uspeh. Osećate pozitivne vibracije ne samo na poslovnom i finansijskom planu, već i u emotivnom segmentu. Drago vam je što je vaš utisak o jednoj osobi bio tačan i sada se možete slobodnije prepustiti komunikaciji.

RAK: Današnji dan donosi vam dobro raspoloženje i olakšava pokretanje važnih stvari u poslovnom segmentu. Ako želite osvojiti nekoga, danas je pravi trenutak za to, posebno u popodnevnim ili večernjim satima.

LAV: Postižete prave dogovore, ne samo vezane za redovne poslove, već i za kratkoročne, ali isplative poduhvate. Primećujete da je vaš emotivni partner naduren, ali trenutno nemate vremena da se bakćete oko toga.

DEVICA: Izašli ste iz nekih neugodnih situacija i sada pažljivo planirate svoj dalji put. Pravi je trenutak da promenite svoj pristup prema obavezama i postanete organizovaniji. Iako imate dobru komunikaciju sa emotivnim partnerom, primetno ste malo odsutni.

VAGA: Postigli ste kompromisno rešenje sa saradnikom i primećujete kako se tenzija i oblaci iz prethodnih dana polako raščišćavaju. Važno je da se ne zanesete preterano oduševljavanjima, jer vas čeka još mnogo posla. U emotivnom segmentu osećate se sigurno i spremni ste da oprostite neke stvari.

ŠKORPIJA: Uspeli ste postići dogovor koji vam donosi moguć priliv finansija. Iako se radujete ovome, svesni ste da novac brzo prolazi kroz vaše ruke i da morate regulisati neke troškove i dugove. Vaš odnos sa voljenom osobom je vrlo intenzivan.

STRELAC: Niste oduševljeni zahtevima od strane saradnika, ali ste prinuđeni da ih ispunite. Takođe, svesni ste da ste i sami bili neodgovorni po nekim pitanjima, što sada ima posledice. Primećujete neke stvari kod emotivnog partnera, ali za sada ne reagujete na njih.

JARAC: Moguće je da previše očekujete od ljudi, pa nemojte biti razočarani ako njihova obećanja budu samo polovično ispunjena. Doduše, ni ovo vas neće sprečiti da budete i dalje aktivni i optimistični. Šta ste uspeli da ostvarite, ostvarili ste, za druge stvari ima vremena.

VODOLIJA: Poboljšanje odnosa sa kolegama biće vidljivo i danas možete očekivati pomoć i podršku sa njihove strane. Dan kada je moguće doći do dogovora. Vaša ponašanja prema nekom ko vam se dopada vas odaju. Sada je drugoj strani jasno da ste zainteresovani.

RIBE: U boljem ste i podsticajnijem raspoloženju i spremniji da se suočite sa odlukama koje morate doneti, a tiču se poslovnog segmenta. Vaše ideje danas mogu naći put do zainteresovanih, pa ne oklevajte da ih plasirate. Emotivni segment je više nego dobar.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor:prva.rs