DNEVNI HOROSKOP ZA 04.08.2023.

Ovo je dnevni horoskop za 4. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao: Danas je povoljan dan za inovacije na polju posla. Vaša radoznalost za nove ideje i novine je naglašena i to trebate iskoristiti.

Ljubav: U vezi sa emocijama, možda biste trebali malo rezervisano pristupiti prema partneru koji vas može doživljavati na drugačiji način nego što ste očekivali. Razgovor može pomoći u razjašnjenju vaših osećaja.

Zdravlje: Preporučujem da obavite sistematski pregled kako biste osigurali svoje zdravlje.

BIK

Posao: Vaša trenutna poslovna strategija ne daje očekivane rezultate već neko vreme. Bićete dosledni i otvoreni prema kolegama, informisaćete ih o situaciji u kojoj se nalazite i zajedno ćete tražiti nove pravce i rešenja.

Ljubav: Pojačana tenzija između vas i prijatelja odražava se i na vaš emotivni život. Važno je da budete fleksibilni i spremni na promene kako biste doneli nešto novo i pozitivno u vaš odnos.

Zdravlje: Danas nemate veće zdravstvene tegobe i trebate nastaviti sa održavanjem zdravog stila života.

BLIZANCI

Posao: Tenzična situacija na poslu i dalje je izražena i može vas brzo obuzeti. Ako imate sklonost da očekujete da se mnoge stvari dese odjednom, možete se suočiti s velikim izazovima. Preporučujem da pronađete način da se nosite sa stresom i razmislite o postepenim koracima kako biste rešavali probleme.

Ljubav: Pokazujete određenu zainteresovanost prema osobi koju poznajete već duže vreme. Razmislite o konkretnim detaljima i mogućnostima u vašem emotivnom segmentu. Možda je vreme da pokažete svoja osećanja i razgovarate o tome.

Zdravlje: Osećate pojačanu tenziju koja može uticati na vaše zdravlje. Pokušajte pronaći način za opuštanje i ublažavanje stresa kako biste očuvali dobro zdravlje.

RAK

Posao: Ako upravljate privatnim biznisom, važno je da obratite pažnju na detalje, poput starih dugova. Budite svesni svoje trenutne finansijske situacije i pronađite način da se nosite s njom.

Ljubav: Volite svog partnera i ne želite da ga izgubite, iako ste već prošli kroz slične situacije. Nema potrebe za panikom, važno je da se otvoreno razgovara o osećanjima i rešavaju problemi.

Zdravlje: Borite se s stomakom virusom, što može biti neugodno i iscrpljujuće. Obratite pažnju na ishranu i odmor kako biste se brže oporavili.

LAV

Posao: Svoje umeće i talente ćete pokazati bez žaljenja za prošlim vremenom. Imate sjajan poslovni zamah i izvanredne mogućnosti za napredak.

Ljubav: Moguće je da stvarate pogrešnu sliku o sebi u prisustvu jedne Škorpije. Preporučujem da ostanete pritajeni dok ne istražite konkretnu situaciju.

Zdravlje: Osjećate pojačanu tenziju. Pripazite na sebe i potrudite se pronaći načine za opuštanje kako biste održali svoje zdravlje.

DEVICA

Posao: Ovaj put ćete započeti odličan poslovni aranžman. Vaše strpljenje će vam pomoći da se ne opterećujete nepotrebnim okolnostima koje su se dogodile. Imate jasnu viziju i ostvarujete napredak.

Ljubav: Tenzija između vas i vašeg partnera raste. Imate želju da što pre rešite određene stvari u vezi, kako biste se oboje osećali bolje.

Zdravlje: Nije loše stanje zdravlja, ali ne zaboravite brinuti o sebi i pratiti znakove tela kako biste održali dobro zdravlje.

VAGA

Posao: Vaš entuzijazam je pojačan, a posebno je važno što otvoreno prihvatate mišljenja drugih o promeni koja vam se nudi.

Ljubav: Nije loša ideja da se više okrenete parneru i njegovim stavovima kako bi dobili na vremenu. Osećate da je danas ipak sve u redu.

Zdravlje: Nemate tegobe danas.

ŠKORPIJA

Posao: Napadi i nipodaštavanje od strane kolega vas ne zanimaju. Marljivo pristupate svojim obavezama i ne želite propustiti ništa, čak i ako se pojavi pojačana tenzija.

Ljubav: Ako se pojave određeni problemi, primjećujete sklonost ka izgovorima i pokušavate izbjeći određene situacije.

Zdravlje: Preporučujem da poboljšate imunitet kako biste održali svoje zdravlje u dobrom stanju.

STRELAC

Posao: Ukoliko su se stvari dovoljno već iskomplikovale nećete biti dovoljno otvoreni za nešto novo sve dok se neki detalji ne skockaju.

Ljubav: Imali ste i lošijih dana ali nije slučajno ni partner umešan u sve to. Pokušajte da se otvoreno postavite ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

JARAC

Posao: Niste svesni svojih potreba u većoj meri koliko ste se zabrinuli za svoj inetgritet ovaj put. Imate određenu dozu neprijatnosti koje projektujete i na ostale.

Ljubav: Postoji određeni osećaj tenzije koju ne možete da prevaziđete bar za neko određeno vreme. Ovo naročito važi za one koji su rođeni u drugoj dekadi vašeg znaka.

Zdravlje: Izdržljivi ste.

VODOLIJA

Posao: Pojačavate intezitet svog rada. Ne žalite se na uslove koliko na sam proces koji je po vašem mišljenju dosta spor. Imate odlične ideje.

Ljubav: Niko vas ne podržava u ličnim idejama i stavovima u onoj meri u kojoj se dešava nešto konkretno. Partner je uz vas u svakom slučaju.

Zdravlje: Pojačavajte imunitet.

RIBE

Posao: Imate dovoljno strpljenja za konkretne aktivnosti, ali ne razumete mnogo stvari koje vam se plasiraju u neku ruku.

Ljubav: Nije loša ideja da se povremeno okrenete i potražite konkretno rešenje za problematiku vezanu za zajednički život sa partnerom koji je u suštini i vaš najveći prijatelj.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

IZVOR:Luftika.rs