ASTRO PONEDELJAK: Rakovi odličan je trenutak da se neke poslovne stvari pokrenu, Ribe možda previše očekujete od emotivnih dešavanja tokom ovog dana …

Iz astrološke perspektive, početak nedelje će izgledati ovako…

OVAN

Pred sebe ste postavili gomilu sitnih dnevnih zadataka, ali želite da ih uspešno završite do kraja radnog vremena. Nažalost, trenutno vam nedostaje dovoljno motivacije i energije za to. Takođe, primetili ste da ste prekritični prema osobi koju volite.

BIK

Iako imate dovoljno energije ovog dana, teško ćete se potpuno posvetiti poslovnim obavezama. Neki lični problemi ili situacije vezane za kuću i porodicu vam odvlače pažnju. Emotivni partner vam može popraviti raspoloženje.

BLIZANCI

Komunikacija ili susret sa osobom koja vam je poslovno bitna lakše će se ostvariti nego što ste se nadali. Možda ćete imati manje probleme u prilagođavanju njenim uslovima ili okolnostima dogovora. Zanimljiva osoba dolazi u vaše okruženje.

RAK

Odličan je trenutak da se neke poslovne stvari pokrenu. Iako dogovori mogu biti okvirni i neodređeni, nemojte odustajati lako od svojih ciljeva. Možda ste preterano skeptični prema osobi koja je blizu vas.

LAV

Iako ste se nadali većem iznosu novca, danas ćete morati da se zadovoljite manjim iznosom. Bez obzira na vaš trud, očekujte polovične rezultate u svemu što budete radili. Susret sa jednom osobom vas je zainteresovao, ali za sada se ništa spektakularno ne dešava.

DEVICA

Možete imati problema u komunikaciji – iako ćete se truditi da govorite jasno i precizno, nije sigurno hoće li vas sagovornici pravilno razumeti. Primjećujete da danas pripadnici suprotnog pola pokazuju veće interesovanje za vas. Uživate u pažnji koju dobijate.

VAGA

Iako vas opterećuje mnogo toga, ne činite ništa posebno da to promijenite. Možda osjećate da još nije vrijeme za akciju. Održavate dobre kontakte s prijateljima, što vam može omogućiti da upoznate nove zanimljive ljude.

ŠKORPIJA

Svjesni ste da posjedujete važne informacije za svoj daljnji poslovni život. Čekate pravi trenutak da ih iznesete na vidjelo. Osobu koju poznajete preko posla počinjete gledati na drugačiji način.

STRELAC

Imate velika očekivanja od dana, ali nemojte se razočarati ako ne uspijete ostvariti sve što ste planirali. Bit će dana za izazove. Netko vam šalje signale da je zainteresiran, a vi ste zbunjeni jer niste očekivali ovakav razvoj događaja.

JARAC

Neki planovi koje ste dugo čekali da započnete s realizacijom mogu danas zaživjeti. Imate jake poslovne kontakte i dobru komunikaciju s osobama koje vam pružaju podršku. Emotivni partner ima prijedloge za vas – poslušajte ih, jer mogu poboljšati kvalitetu vašeg odnosa.

VODOLIJA

U potpunosti ste se upleli u razmišljanja o novcu. Nešto što ste odavno trebali da platite, sada dolazi na dnevni red i remeti vam ono što ste vi isplanirali. Voljena osoba nema preteranog razumevanja za vaša ponašanja i to će vam jasno staviti do znanja.

RIBE

Pokušavate da podsetite poslovne partnere ili nadređenog na dogovore koji su već trebali da budu pokrenuti. Nemojte se iznenaditi ako se ovo ni danas ne ostvari. Možda previše očekujete od emotivnih dešavanja tokom ovog dana.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor: Prva.rs