NAREDNE SEDMICE: Vage njega tijela i dobar san ključni su za vaše dobro zdravlje i osjećaj svježine, Rakovi u ljubavi vas ove nedelje čekaju neke nesuglasice …

Pročitajte šta zvezde donose što se tiče ljubavi – ko će se radovati novoj ljubavi, a ko će zaboravljati staru.

Nedeljni horoskop od 7. do 13. avgusta 2023. godine vam otkriva sve što trebate znati!

OVAN

Posao: Iako je nova godina još uvijek daleko, ova nedelja je idealna za stvaranje nove liste poslovnih odluka i planova. Budite hrabri i krenite naprijed.

Ljubav: Pitanje je koliko dugo ćete uspjeti skrivati svoje emocije od osobe koja vam se sviđa. Bolje je otvoriti se, jer ona to očekuje od vas.

Zdravlje: Osjećate se dobro i puni energije. Nastavite brinuti o svom zdravlju.

BIK

Posao: Na poslovnom planu trenutno sve ide kako treba i osjećate ponos prema sebi i saradnicima koji su vam pomogli. Bilo bi lijepo da im se odužite s malim znakom pažnje, jer to znači mnogo.

Ljubav: Iako ste privremeno razdvojeni, ne prestajete misliti jedno na drugo. Za vas ne postoji druga osoba osim te jedne posebne.

Zdravlje: Moguća je pojava glavobolje. Potrudite se opustiti i pronaći načine kako biste smanjili stres koji može uzrokovati nelagodu.

BLIZANCI

Posao: Vrijeme je da započnete nešto novo, jer vam je trenutni posao previše dosadan, a ne donosi dovoljno prihoda. Nema razloga da ostanete gdje jeste ako osjećate da je vrijeme za promjenu.

Ljubav: Vaša ljubav je već duže vrijeme u punoj snazi, pa se potrudite da i dalje njegujete tu vezu i održavate je s ljubavlju i pažnjom.

Zdravlje: Osjećate se odlično i puni ste energije. Nastavite brinuti o svom zdravlju kako biste i dalje uživali u dobrom stanju tijela i uma.

RAK

Posao: Osjećate da želite nešto više od svoje karijere, ali istovremeno osjećate strah od novih izazova. Razmislite o riziku. Ponekad je potrebno preuzeti rizik kako biste postigli napredak. Novi izazovi su sastavni dio života i mogu vam donijeti značajne pozitivne promjene.

Ljubav: U ljubavi vas ove nedelje čekaju neke nesuglasice, ali uz iskren razgovor u četiri oka, lako se mogu riješiti. Komunikacija je ključ za razumijevanje i jačanje vašeg odnosa.

Zdravlje: Osjetili ste bol u koljenu. Potrudite se dati odmor tom dijelu tijela i, ako je potrebno, posjetite ljekara kako biste utvrdili uzrok boli i poduzeli odgovarajuće mjere. Briga o zdravlju je važna kako biste se osjećali bolje.

LAV

Posao: Možda ste se malo ulijenili, ali to će se uskoro promijeniti. Dolazi vaše vrijeme kada ćete moći pokazati sve svoje potencijale i kvalitete koje posjedujete. Budite spremni za nove izazove i iskoristite prilike koje vam dolaze.

Ljubav: Put strpljenja je jedini put kojim ćete postići ono što želite od osobe koju volite. Neka vaša ljubav bude snažna i strpljiva, jer će to voditi ka dubokoj povezanosti i sretnom odnosu.

Zdravlje: Osjećate se dobro i u dobrom ste zdravstvenom stanju. Nastavite brinuti o sebi i svojem zdravlju kako biste i dalje uživali u punom potencijalu vašeg tijela i uma.

DEVICA

Posao: Imate osjećaj kao da samo rutinski obavljate svoje obaveze, a da ne uživate u onome što radite. Razmislite o promjeni pristupa kako biste više uživali u svom poslu i postizali bolje rezultate.

Ljubav: Vaša ljubavna situacija je dobra, ali pripazite da se ne dajete previše u vezi. Postavite granice kako biste sačuvali svoju energiju i osjećali se manje umorno.

Zdravlje: Moguća je nesanica. Pokušajte pronaći metode opuštanja prije spavanja kako biste lakše zaspali i osigurali dobar odmor za svoje tijelo i um. Briga o zdravlju je važna kako biste ostali osvježeni i energični tokom dana.

VAGA

Posao: Ako ne morate danas obaviti nešto, bolje ostavite za sutra. Važno je da posao ne trpi zbog vašeg lošeg raspoloženja i rastrzanosti između poslovnih i privatnih obaveza. Organizujte se i prioritetizirajte zadatke kako biste lakše savladali izazove.

Ljubav: Potrebno vam je malo izlazaka i dobre zabave kako biste barem na trenutak zaboravili na probleme i stres. Dopustite si malo opuštanja i uživajte s prijateljima ili voljenom osobom.

Zdravlje: Osjećate nedostatak sna i umor. Pokušajte pronaći vrijeme za odmor i opuštanje kako biste nadoknadili energiju koju vam nedostaje. Njega tijela i dobar san ključni su za vaše dobro zdravlje i osjećaj svježine.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša financijska situacija se polako stabilizira i vrijeme je da napravite još bolji financijski plan kako biste osigurali da ne potrošite sve prije nego što investirate. Razmislite o dugoročnim ciljevima i ulaganjima koja će vam pomoći da bolje upravljate svojim novcem.

Ljubav: Ukoliko ste sami, očekujte da ćete ove nedelje upoznati zanimljivu osobu koja će vam se svidjeti i koja će odgovarati vašem senzibilitetu. Budite otvoreni za nove kontakte i prilike za ljubav koje vam se mogu pružiti.

Zdravlje: Osjećate se dobro. Nastavite paziti na svoje zdravlje i dobrobit kako biste se osjećali i dalje dobro i energično. Redovito vježbajte i brinite o sebi kako biste održali ravnotežu i vitalnost.

STRELAC

Posao: Mogu se pojaviti manji problemi s nadređenima i kolegama na poslu ove nedelje. Pokušajte smanjiti svoj ego i budite otvoreniji za različita mišljenja. Nije uvijek važno da vi budete u pravu, važno je zajednički raditi na ciljevima tima.

Ljubav: Ove sedmice osjećate se zavodnički i flert je jedino što vam je na pameti. Uživate u bezobaveznom flertu i avanturama. Budite iskreni prema partneru ako niste spremni za ozbiljnu vezu kako biste izbjegli nesporazume.

Zdravlje: Osjećate se dobro i u dobrom ste zdravstvenom stanju. Nastavite brinuti o svom zdravlju i nastavite sa zdravim životnim navikama kako biste se osjećali i dalje dobro i puni energije.

JARAC

Posao: Rešili ste financijske probleme i sada vas očekuje period stabilnosti i prosperiteta. Imate jasnu viziju kako dalje napredovati u karijeri i znate kome se obratiti za savjet i podršku. Vaša upornost će se isplatiti.

Ljubav: Podrška jedne Device vam svakako znači i uzvraćate joj istom mjerom. Vaš odnos je harmoničan i uzajaman, što vam pomaže da se osjećate voljeni i podržani. Uživate u lijepom odnosu s partnerom.

Zdravlje: Pazite na ishranu kako biste očuvali svoje zdravlje. Pokušajte jesti uravnoteženo i zdravo kako biste se osjećali bolje i imali više energije za sve izazove koje vam donosi svakodnevni život.

VODOLIJA

Posao: Iako ste kreativni, ove sedmice vas obuzima malo lijenosti. Važno je da se usmjerite prema konkretnim ciljevima i iskoristite svoje potencijale. Ne propuštajte prilike koje vam se pružaju, jer vam mogu donijeti napredak i uspjeh.

Ljubav: Vaše emocije su se ponovno probudile i osjećate se uzbuđeno. Sada je vrijeme da se otvorite prema osobi koju želite osvojiti i pokažete svoje osjećaje. Ne bojte se biti iskreni prema sebi i drugima.

Zdravlje: Osjećate se odlično i puni ste energije. Nastavite brinuti o svom zdravlju i nastojte održavati pozitivan stav prema životu. To će vam pomoći da se osjećate dobro i spremni za nove izazove.

RIBE

Posao: Vaša genijalna ideja će oduševiti sve kolege i suradnike. Ove nedelje vam posao ide veoma dobro, a na vašem licu se može videti samo zadovoljstvo zbog postignutog uspeha.

Ljubav: Sa osobom iz prošlosti obnavljate strasti, ali ne znate kako će to funkcionisati na duge staze. Trenutno se osećate ispunjeno i zadovoljno u vezi. Uživajte u trenutku i pratite svoje srce.

Zdravlje: Osećate se dobro i puni ste pozitivne energije. Nastavite brinuti o svom zdravlju i pazite da održavate balans između posla i odnosa kako biste se osjećali još bolje.

Izvor: luftika.rs