ASTRO SREDA: Bikovi Mladi Mesečev ciklus će uticati na vaš dom, porodične odnose, privatne poslove i odnos sa roditeljima, Strelčevi tokom ovog dana postoji mogućnost da krenete na putovanje, godišnji odmor ili …

Ovo su astrološke prognoze za sredu…

OVAN: Današnji mladi Mesečev ciklus događa se u sferi vašeg uživanja, druženja, ljubavi, roditeljstva, sportskih aktivnosti i talenata. Ulazite u novu fazu obilježenu značajnim transformacijama u ovim oblastima, pri čemu će vaša inicijativa biti ključna. Tokom današnjeg dana očekuje vas pozitivno raspoloženje i obilje događaja.

BIK: Mladi Mesečev ciklus će uticati na vaš dom, porodične odnose, privatne poslove i odnos sa roditeljima. Ulazite u fazu u kojoj će doći do promena u ovim aspektima. Dugogodišnje ideje koje ste nosili u sebi sada mogu početi da se ostvaruju. Danas je moguće da se suočite sa manjim nepredviđenim problemima ili nervozom u kući.

BLIZANCI: Današnji mladi Mesečev ciklus dešava se u sferi komunikacije, pokreta, odnosa sa komšijama, braćom i sestrama, kao i kratkih putovanja. Ulazite u fazu u kojoj će biti značajnih događaja u ovim oblastima. Danas su mogući izazovi sa telefonom i računarima, kao i nesporazumi u komunikaciji.

RAK: Mladi Mesec utiče na vaš finansijski sektor i lične vrednosti. Ulazite u fazu u kojoj će doći do značajnih preokreta u ovim oblastima. Tokom današnjeg dana možete doživeti manji finansijski gubitak, dok bi neki “srećnici” mogli neočekivano da ostvare zaradu.

LAV: Današnji mladi Mesečev ciklus dešava se u vašem znaku. Ulazite u fazu u kojoj će promene u vašim stavovima, ponašanju i načinu funkcionisanja uticati na oblasti na koje se usmerite. Tokom ovog dana mogući su manji zdravstveni problemi, posebno u vezi sa pritiskom.

DEVICA: Današnji mladi Mesečev ciklus dešava se u sferi tajni, podsvesti, odnosa sa potencijalnim protivnicima i mogućih iskustava u dalekim krajevima. Ulazite u fazu u kojoj ćete biti u prilici da započnete svoje planove. Danas se može javiti promenljivo raspoloženje, moguća zabrinutost i mentalni pritisak.

VAGA: Današnji mladi Mesečev ciklus dešava se u oblasti prijateljstava, socijalnih kontakata, partnerskih veza i budućih perspektiva. Ulazite u novo životno poglavlje u kojem će doći do značajnih promena u ovim područjima. Danas je verovatno da ćete ostvariti važna nova poznanstva.

ŠKORPIJA: Mladi Mesec utiče na vaše polje profesionalne pozicije i karijere. Ulazite u novo životno razdoblje u kojem će se poslovne aktivnosti ubrzati i napredovati. Tokom današnjeg dana očekuju vas snažne interakcije sa ljudima koji bi mogli imati ključnu ulogu u vašoj poslovnoj budućnosti.

STRELAC: Današnji mladi Mesečev ciklus se dešava u oblasti obrazovanja, mogućih putovanja u inostranstvo, životne filozofije i širenja vidika. Ulazite u novo životno razdoblje u kojem će doći do velikih promena u ovim oblastima. Tokom ovog dana postoji mogućnost da krenete na putovanje, godišnji odmor ili da barem planirate buduće avanture.

JARAC: Mladi Mesec utiče na vašu sferu kriza, promena i finansija koje dolaze od drugih ljudi. Ulazite u novo životno razdoblje u kojem će se desiti značajne promene u ovim segmentima. Danas, budite posebno pažljivi sa novcem, jer postoji rizik da ga izgubite ili investirate u nešto što se neće isplatiti. Delujte mudro i oprezno.

VODOLIJA: Mlad Mesec dešava se u vašem polju ozbiljnih emotivnih i poslovnih partnerstava. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj je moguće ostvarenje jakih emotivnih ili poslovnih veza. Tokom ovog dana imate priliv velike energije i značajne kontakte.

RIBE: Današnji mlad Mesec dešava se u polju poslovne svakodnevice, odgovornosti, obaveza, životnih navika, zdravlja. Ulazite u novu životnu fazu u kojoj će doći do velikih promena u ovim segmentima. Tokom ovog dana – moguće napete situacije sa kolegama, dosta obaveza.

Autor horoskopa: Olga Savić

Izvor: Prva.rs